Drugi sajam obrazovanja u inozemstvu 2019.

Piše
Petra Haleš

Jan 21, 2019

Educational Travel Worldwide d.o.o. (ETW) organizira svoj drugi sajam obrazovanja koji će se održati 9. veljače u Hotelu Palace u Zagrebu (Zrinjevac) od 11 do 18 sati.

Sajam je odlična prilika za školarce, studente i roditelje da saznaju više o studiju, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu. Također na sajmu će biti prisutno stručno osoblje za profesionalnu orijentaciju koji će informirati učenike i roditelje o obrazovnim programima u inozemstvu.

Više informacija o programu i sudionicima možete provjeriti na linku.

Educational Travel Worldwide

Educational Travel Worldwide je agencija koja je specijalizirana za obrazovna putovanja. Osim učenja stranih jezika u inozemstvu, organiziraju ljetne škole engleskog i hrvatskog jezika (za strance) diljem hrvatske obale, i pronalaze najbolje programe za učenike i studente. Organiziraju i razne zabavno-edukacijske aktivnosti i vrhunski smještaj.

ETW se bavi i organizacijom učeničkih, grupnih i individualnih putovanja. Misija je pomoći učenicima i studentima da usavrše svoje znanje i ostvare uspješnu karijeru.

Ako imate pitanja kao što su: Kako usavršiti znanje stranog jezika? Kako položiti međunarodne ispite znanja jezika? Kako upisati srednju školu u inozemstvu? Kako studirati u inozemstvu? Kako dobiti stipendiju? ETW agencija je pravo mjesto za Vaš prvi upit.

Educational Travel Worldwide će pomoći svakom učeniku u odabiru daljnjeg obrazovanja uz profesionalnu orijentaciju i savjetovanje.

Za više informacija možete nam se javiti osobno na adresi Karlovačka 2a, Sesvete, Grad Zagreb ili kontaktirati na info@etw.hr i 01 5810 957.

Komentari