Edo Maajka – veliki koncert u Domu sportova

Piše
Lorena Sikavica

Oct 29, 2018

Edo Maajka na jednom od najvećih koncerata karijere, koji je zakazan za 16. studenog, priprema veliki glazbeni spektakl. 

Jedinstvena je ovo prilika zagrebačkoj publici za uživanje u brojnim hitovima poznatog glazbenog umjetnika koji će predstaviti i skladbe s posljednjeg albuma “Put u plus”, objavljenog ljetos za Dallas recordsDino Šaran iz benda “Letu Štuke”, Yaya iz “Jinxa”, Frenkie, Saša Antić iz “TBF”-a, zbor “Čipkice”, samo su neki od glazbenih gostiju koji će se Edi pridružiti na pozornici Doma Sportova. Priliku da otvori koncert imat će grupa “Helem Nejse” iz Sarajeva. 

O samom koncertu glazbenik kaže: 

“Jako se veselim i jako sam uzbuđen jer ću izvesti pet pjesama koje nikada do sada nisam izveo, nikada odrepao. Izvest ću svih jedanaest skladbi s albuma i još petnestak starih. Imat ću odlične predgrupe, puno gostiju, potrudit ćemo se svi da to bude odličan koncert i mislim da će biti jedan od boljih koncerata ove jeseni u Zagrebu.”

Edo će publici predstaviti i posljednji singl “Ti meni ništa” s novog albuma “Put u plus”. Pjesma je svojevrsna antiratna himna koja nosi univerzalnu poruku protesta protiv nasilja i ratnih sukoba. 

Novi album “Put u plus” , do sada najeklektičnije Edino djelo, spoj je hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života, a njime glazbenik predstavlja i svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to i odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svog glazbenog utjecaja. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova sounda. Kako zvuči novi Edo, na najbolji način će publika i kritika moći čuti 16. studenog u Domu sportova.

Ulaznice za koncert po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka

PRODAJNA MJESTA:
– Eventim.hr -> 
https://goo.gl/nThJjo
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Rockmark (Berislavićeva 13)
– Dallas Records (Paromlinska 49/1)
– Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)
– 
http://www.eventim.hr/hr/outlets/

Komentari