Ekonomska klinika traži novog igrača

Piše
Petra Haleš

Oct 15, 2018

Student si s izraženim afinitetima i ambicijama prema stjecanju novih znanja? Zanima te rješavanje poslovnih slučajeva naših sugrađana? S druge strane, možda se znaš raspisati i napisati super projektnu prijavu a da nisi ni okom trepnuo?

Znaš kako „teambuildati“ ekipu od 40+ljudi? Super raspolažeš vlastitim financijama i misliš da bi rasturio s koordinacijom sredstava i/ili prikupljanjem novih sredstava?  Ili još bolje, rasturaš s programerske strane (web/aplikacije), a opet te zanima i dio ekonomije?

Ako si se pronašao u nekim od prethodnih pitanja, javi se i pokaži nam kako se radi!

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, dođi igrati za ovu repku! Na raspolaganju ti je odabir između 4 tima:

  • Financijski tim
  • EU tim
  • HR (Ljudski potencijali)
  • Marketing & PR

Kao što gore spomenuti igrači asistiraju u ključnim trenucima, tako je potrebna tvoja asistencija na nekoliko projekata gdje ćeš imati prilike steći različita iskustva poput uveseljavanja i učenja osnovnoškolaca, sudjelovanja u organizaciji Erasmus projekata, pokretanju OPG-a i ili/ sudjelovanja u organizaciji raznih MeetUp-a.

Što ćeš još naučiti?

  • Razvijanje novih vještina i znanja, poput timskog rada, komunikacijskih vještina, analitičkog razmišljanja i proaktivnosti pri rješavanju problema
  • Pretvorbu teoretskih u praktična znanja i stjecanje relevantnog iskustva u stvarnome svijetu
  • Rad sa stručnjacima iz akademskog i poslovnog svijeta
  • Svojim znanjima i vještinama doprinosiš boljitku cjelokupne zajednice

Ekonomska klinika je neprofitna studentska udruga koja svojim projektima, edukacijama i savjetovanjima pomaže akademskoj i široj zajednici. Glavni cilj udruge je prikupljanje proaktivnih, ambicioznih i odgovornih studenata koji će sudjelovati u rješavanju slučaja građana, radu na raznim projektima, stjecanju novih znanja i vještina te internim i eksternim edukacijama čime će Kliničari značajno popuniti svoj CV.

Brzi klik na prijavu i odaberi svoj tim! http://www.ekonomska-klinika.hr/regrutacija/

Komentari