Ekonomski fakultet upisuje brucoše

Piše
Iva Bucić

Jun 20, 2016

Osim za maturante, osječki Ekonomski fakultet raspisuje natječaj za upis na preddiplomski i za studente starije od 25 godina.

Za upise na preddiplomske stručne i sveučilišne studije, budući brucoši trebaju pripremiti original i kopiju potvrde o položenoj državnoj maturi, domovnicu, rodni list, uvjerenje o prebivalištu ili kopiju osobne iskaznice, fotografiju te uplatnicu u iznosu od 480 kuna.

Što se starijih od 25 godina tiče, mjesta ima za pet redovnih i 25 izvanredna studenta. Prijave za upis zaprimaju se u Studentskoj referadi Fakulteta, i to od 4. do 8. srpnja od 9 do 12 sati. Za prijavu je potrebno priložiti prijavnicu, koju možete pronaći na porti fakulteta, zatim rodni list, domovnicu te original i kopije svih razrednih i svjedodžbi s mature. Potrebno je i priložiti uplatnicu kao dokaz o uplati 480 kuna.

Upisi na 1. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija zakazani su za redovne studente 19. srpnja u 9 sati, za izvanredne 20. srpnja u 9, a za studente preddiplomskog stručnog studija upisi počinju 21. srpnja u 9 sati.Rang lista za studente starije od 25 objavit će se 8. srpnja u 15 sati, a za one koji prođu razredbeni ispit, upisi će se trajati od 11. do 9. srpnja, i to od 9 do 13 sati.

Obrasce za upis potražite na porti Fakulteta, a zbog slikanja za iksice važno je dođete osobno. Naime, i redoviti i izvanredni studenti obavezni su imati iksice.  Sve informacije potražite na ovom linku.

Komentari