Untitled

Ekoship Winter edition

Piše
Petra Haleš

Oct 21, 2019

Prakse su različite, ono što ih povezuje je sljedeće: velik dio zaposlenika startao je karijeru u Ekobitu kroz studentsku praksu ili posao.

Bez obzira jesi li u prolazu i tražiš samo više iskustva putem prakse, ili razmišljaš dugoročnije i želiš se zaposliti već kao student(ica) – ima mjesta za sve. Traže praktikante na više projekata – BizDataX, njihov interni proizvod za anonimizaciju podataka, švicarski projekt za automatizaciju poslovnih zgrada, belgijska aplikacija za aukcije te razni manji web i mobilni programi različitih svrha… ukratko, šarenilo edukativnih opcija.

Praksa traje 4 tjedna tokom kojih ćeš upoznati Ekobit ekipu i uz mentora od prvog dana radit na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 28. listopad

Uvjeti prijave na natječaj

Želja za učenjem i komunikativnost su apsolutni must have, uz osnovno poznavanje C#, .NET, Angular, JavaScript, HTML, CSS. Ostalo ćeš sigurno poloviti putem. Očekuje se interakcija s mentorom i drugim developerima na dnevnoj bazi, proaktivnost u postavljanju pitanja, ali i određena samostalnost u radu. Studente i studentice će se s veseljem prihvatiti kao punopravne članove tima te se isto očekuje i s druge strane. Odgovornosti na praksi može se koordinirati s obavezama na fakultetu, pri čemu se prosječno očekuje minimalno 2 radna dana tjedno.

Što se nudi kandidatima

Mogućnost učenja, usavršavanja, mentorstva, napretka u skladu s rezultatima, povećanje plaće s rezultatima i trudom, stalno zaposlenje, team building, rad s novim tehnologijama, rad u mladom timu stručnjaka.

Prijava putem linka.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.