eSTUDENT je donirao 2240 kuna Dječjem domu

Piše
Petra Haleš

Dec 15, 2020

Brojne donacije, smijeh i nagrade – Humanitarni Pub Kviz je oduševio!

Spoj humanitarnog, božićnog i timskog duha zvuči nevjerojatno, zar ne? Upravo taj spoj se dogodio u četvrtak 10.12. u 20 sati na Humanitarnom Pub Kvizu, kojeg je osmislio i uspješno održao tim Rijeka – humanitarne aktivnosti udruge eSTUDENT. Sudjelovalo je čak 40 timova, a kviz je održan u online formatu putem YouTube Livea.

Timovi su se okušali u zanimljivim pitanjima božićne tematike, a iskazali su se ne samo znanjem već i brojnim donacijama. Prikupljeno je čak 2240 kuna, iznos koji će zasigurno uljepšati blagdane djeci iz Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu. Za predah u neprestanom mozganju bio je zadužen gost iznenađenja – poznati stand-up komičar Vlatko Štampar! Komičar je u pauzi od 15-ak minuta između pitanja za sudionike pripremio pravu malu humorističnu poslasticu, vrativši im tako potrebnu energiju za nastavak kviza.

Untitled

Svi su timovi pokazali da raspolažu raznolikim znanjem, brzinom i vještinom, ali do samog vrha su se uspjeli popeti timovi HO-HO-HO, Riječkečke i Hahlićevi hahaRI iz Rijeke, osvojivši prva tri mjesta. Pripale su im i nagrade među kojima su: 2 puta po 2 ulaznice za Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, 1 Knockout Snow Festival hoodica koju daruje Collegium, 1 Farmasi poklon paket, 5 Arriva karata za putovanje unutar Hrvatske po izboru i 1 Volim ljuto poklon paket. Iako su samo tri tima osvojila bogate nagrade, neupitno je da su svi timovi otišli doma kao pobjednici – zabavivši se, steknuvši nova znanja, uživajući u stand-up programu od strane Vlatka Štampara i učinivši dobro djelo u korist zajednice!

Želiš li i ti iskusiti nešto slično? Posjeti web i Facebook stranicu eSTUDENT-a, kao i Instagram i LinkedIn profile gdje ćeš se informirati o sličnim događanjima u budućnosti, a ne zaboravi se i pretplatiti na eSTUDENT newsletter.

Komentari