Filozofski cekeri za pomoć Petrinji

Piše
Mateo Galić

Mar 24, 2021

Filozofske cekere u sklopu humanitarne akcije za studente iz potresom pogođenih područja, uz simboličnu donaciju, možete preuzeti u prostoriji A014 na Filozofskom fakultetu.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Savez studentskih udruga Filozofskog fakulteta izradili su platnene vrećice s likovima poznatih filozofa (i inih humanista): Sigmunta Freuda, Friedricha Nietzschea, Karla Marxa, Hannah Arendt, Simone de Beauvoir i Rose Luxemburg.

Filozofske cekere u sklopu humanitarne akcije za studente iz potresom pogođenih područja, uz simboličnu donaciju, možete preuzeti u prostoriji A014 na Filozofskom fakultetu od ponedjeljka do petka od 10 do 15 sati.

Sve prikupljene donacije bit će uplaćene na račun Saveza studentskih udruga Filozofskog fakulteta koji je pomogao organizirati ovu akciju!

Budimo solidarni i nosimo kul cekere!

Valja napomenuti i kako je Studentski zbor do kraja veljače, također u suradnji sa Savezom studentskih udruga Filozofskog fakulteta, prikupio više od 20 tisuća kuna koje su izravno uplatili kolegama studentima.

Komentari