FlixBusom po Hrvatskoj za 19 kuna

Piše
x-ica tim

svibnja 06, 2019

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika i ovog mjeseca stavlja putnika u fokus te je stoga pripremio niz aktivnosti za što bolji doživljaj putovanja.

Početkom svibnja krenula kampanja “FlixBus Happy Hour”, koji predstavlja niz aktivnosti i iznenađenja za FlixBus putnike koji će se protegnuti na cijeli mjesec. Ako ne volite gužve i vrućine, a razmišljate o godišnjem odmoru, danas je najbolje vrijeme za planiranje putovanja po Hrvatskoj i kupovanje karata. –  istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

U sklopu ˝FlixBus Happy Houra˝ ograničen broj karata po cijeni od 19 kuna biti će dostupan danas, 6. svibnja s početkom u 12 sati pa sve do 23:59 sati, a cijene vrijede za direktna putovanja unutar Hrvatske i prema odabranim destinacijama u BIH u razdoblju od 14. svibnja do 5. lipnja 2019. godine.

Otputovati u Split na kavu, prošetati Zadrom, posjetiti Plitvička jezera ili sami jug Hrvatske, odnosno Dubrovnik ili pak s juga stiću u Zagreb za 19kn samo su neke od vikend ideja u svibnju.

Sve dostupne destinacije unutar Hrvatske te prema BIH po cijeni od 19 kuna mogu se provjeriti putem weba www.FlixBus.ba ili pomoću besplatne FlixBus mobilne aplikacije.

Putnicima na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, zahvaljujući svojoj širokoj mreži autobusnih linija koja se prostire na 29 zemalja povezujući 2.000 destinacija s više od 350.000 dnevnih veza pruža udoban i zeleni način putovanja. Omiljen među mladima radi svoje lake dostupnosti i pristupačnih cijena, FlixBusom je od osnutka putovalo više od 100 M putnika. FlixBus putnicima nudi besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

Komentari