Foodballerka na Ribnjaku ide dalje

Piše
Ana Leko

Jun 16, 2016

Nakon izuzetno uspješnog otvorenja koncertom Nene Belana i dobre zabave na otvorenom za sve generacije uz gledanja prvih utakmica Eura na velikom platnu, nastavlja se bogati program Foodballerke – Food & Football retro festivala u parku Ribnjak.

U četvrtak, 16. lipnja, gledanje u muške noge upotpunjuje se gledanjem u ženske! Od 20h na ‪#‎Foodballerka teren izlaze Le Chicks – četiri curke koje sviraju i pjevaju hitove Lily Allen, Tracy Chapman, Amy Winehouse, Duffy, Cher, Anastacie, Adele, Alicie Keys… kao i vlastite skladbe i koje će vas razgaliti, raznježiti, razveseliti i rasplesati! Razlog više da dođete na Ribnjak!

Le Chicks

U petak, 17. lipnja, od 18 sati gledajte tekmu Češka-Hrvatska i navijajte u našim naslonjačima, foteljama ili na dekicama na travi i velikom platnu uz vrhunsko ozvučenje ispod vedrog neba! Nakon tekme sve ljubitelje žive glazbe će od 20:30 sati zabavljati  Uptown Gang. Česti i rado viđeni gosti velikih događanja na području grada Zagreba, Gengovci, kako ih od milja zovu, zasigurno će se pobrinuti da vaš petak bude jedan od onih izlazaka koji se pamte!

Uptown_Gang

Pozivaju se sve nogometni fanovi i fanice, mladi i oni još mlađi, djeca, roditelji, bake i djedovi, s kućnim ljubimcima ili bez njih da se pridruže Foodballerki i Euru uz bogatu ponudu hrane i pića  10-ak ugostiteljskih objekata u najljepšem zagrebačkom parku!

Program pratite i na Facebooku.

Raspored i rezultati utakmica Euro 2016.

Komentari