GeCCo 2021 traži svoje nove sudionike!

Piše
Petra Haleš

Jan 29, 2021

Tražiš li nove izazove u kojima ćeš provjeriti svoja znanja i sposobnosti iz područja upravljanja projektima?

Uz to, želiš li se povezati s mladim projektnim menadžerima iz 25 zemalja svijeta te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju? Onda je GeCCo natjecanje upravo ono što tražiš!

GeCCo (Global eCollaboration Competition) je međunarodno online natjecanje koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew grupa u case study natjecanju.

Osim što stvara povezanost između nacionalnih Young Crewa, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u upravljanju projektima – radu u virtualnim timovima.

Također, koncept natjecanja je pravi izazov – u 24 sata potrebno je riješiti case study zadatak iz područja upravljanju projektima. Na tom putu morat ćeš savladati i pokoju besanu noć, analizu rizika, komunikaciju na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja, pronaći najbolji način za izmjenu informacija, raditi s ljudima koje si upoznao u online svijetu prije tek nekoliko dana te nadvladati moguću lošu internetsku vezu.

Osim glavnog 24-satnog događaja koji će se održati 6. i 7. ožujka, natjecatelji će imati vremena bolje upoznati sudionike iz svog tima u pre-case study tjednu koji će obuhvatiti period od 27. veljače do 5. ožujka.

Za natjecanje se mogu prijaviti svi motivirani pojedinci mlađi od 35 godina.

Svoju prijavu ispuni do 5. veljače, a podatke upiši ovdje.


U slučaju dodatnih pitanja, javi se lokalnoj organizatorici Ivani Ani Tomić na e-mail adresu: tomic.ivana2794@gmail.com.

Više informacija o natjecanju saznajte na službenoj stranici, a sve novosti možete pratiti i na Facebooku profilu.

Foto: Pixabay

Komentari