Globalni tjedan poduzetništva 2018. u Osijeku

Piše
Vedran Mikulić

Nov 05, 2018

Studentska udruga „Poduzetnici bez granica“ (EWOB), jedna od najaktivnijh udruga Sveučilišta Josipa Jurja Storssmayera u Osijeku, od 13. do 15.11.2018. održava globalni tjedan poduzetništva. 

Studentska udruga „Poduzetnici bez granica“ (EWOB) je jedna od najaktivnijh udruga Sveučilišta Josipa Jurja Storssmayera.  Djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te 13. do 15.11.2018. po jedanaesti put zaredom, jedina u Hrvatskoj održava globalni tjedan poduzetništva.

Global Entrepreneurship Week se obilježava svake godine u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.  Ovaj tip događanja bit će proveden kroz predavanja uspješnih poduzetnika sa područja IT industrije, dizajna i glazbe, pod ujedinjenim naslovom „Poduzetništvo unutar kreativne industrije“.

13.11. utorak, dan IT industrije i odličnih primjera, koji započinju bivši članovi udruge Ivan Jelušić, nakon kojeg slijede profesionalci u industriji video igara – Lovro Nola i Leo Tot.

14.11. otvara  Predrag Šuka koji je višestruko nagrađivan u području dizajna, fotografije i 3D-a. Zatim će održati predavanje Vanja Šebek, a drugi dan GEW-a zaključit će arhitekt Bruno Rechner.

U glazbenom stilu, posljednji dan projekta započinje s predavanjem glazbene menadžerice Gordane Bosak, a istim ritmom nastavlja se sa predavanjem Domagoja Jukića.

A koliko je život iza svjetla reflektora siv ili ne, objasnit će Damir Bačić. Ovogodišnji tjedan poduzetništva, zaključit će osnivač Jazz Festivala u Hrvatskoj, Danijel Dane Perišć. Sve detalje uz događaj kao i vrijeme održavanja predavanja, moguće je pratiti na facebook stranici udruge https://www.facebook.com/ewob.croatia/.

Komentari