Godišnjica Glazbene Kuće

Piše
Lorena Sikavica

Sep 04, 2018

Unatoč kratkom periodu od tek tri godine poslovanja pod novim rukovodstvom, Glazbena Kuća uspjela se ucrtati na kulturnu kartu grada Zagreba. 

Sve popularnija kao mjesto relevantno zagrebačkim glazbenim profesionalcima i zaljubljenicima, a prema nekim interpretacijama svojevrsni inkubator zagrebačke glazbe, ponovno otvara svoja ionako uvijek otvorena vrata.

“Kažu poslovni analitičari da ukoliko se projekt pokaže uspješnim u prve tri godine, da ima smisla nastavljati ulagati svoje vrijeme u njega. Ovo je naša proslava uspješnosti u prve i najvažnije tri godine rada. Sada je vrijeme da krenemo još jače u nove pobjede, a prvi korak nam je već ovu jesen, kada otvaramo mogućnost glazbene edukacije od strane stručnih predavača Glazbene Kuće”. , izjavio je Daniel Badanjak, dopredsjednik Glazbene Kuće.

14. i 15. rujna na dvodnevnom vikend događaju, Glazbena Kuća poziva vas na svoj 3. rođendan te time okuplja probranu ekipu bendova, kako iz svoje brojne baze kvalitetnih kućnih bendova, tako i uz podršku par dragih gostiju iz regije.

Program započinje u petak od 16 sati s unikatnim sajmom majica u suradnji s Pitsome Merchandising, gdje će razni izlagači predstaviti svoje uratke. Sajam majica popratit će nastup akustičnog tria Jitters, a potom prema večeri na stageu Glazbene Kuće izmijenit će se redom kućni bendovi D# Like, živopisni Kad Djeca Zaspu te povratnici na Bundek, fantastični Spleen G. Program za taj dan od 23 sata nadalje zatvaraju Direktorsi.

U subotu dan započinje točno u podne s atraktivnim konceptom alternativnog buvljaka u suradnji s Vesnom Klasnić, a trgovat će se u dvorištu sve do samog kraja eventa. Želite prodati instrument, pojačalo, pedalu, efekt, klavijaturu, trubu… ili bilo koji glazbeni instrument, komad odjeće, nakit, ma štogod Vam padne na pamet? Štand je besplatno osiguran za izlagače! I drugi dan festivala nastavit će se sajam majica!

Za glazbu u subotu bit će zaduženi Foog Fleet, perspektivni ukućani Adelfi, blues rock duo Marko i Darko, rap rokeri Detmeć, a zatim kreću gosti. Od 20:30 sati imat ćete priliku vidjeti riječku atrakciju Keops, sarajevske prijatelje Foxy Head i za kraj konceptualno orijentirane psihodeličare Zagušljivi Dim.

Komentari