Grad Sinj subvencionira prijevoz studenata

Piše
Petra Haleš

Jan 10, 2020

Gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac donijela je Zaključak o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola s područja Grada Sinja u razdoblju siječanj-lipanj 2020. godine. 

Grad Sinj će sufinancirati prijevoz učenika srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja, koji na temelju Odluke Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza redovnih učenika srednjih škola u 2019./2020. školskoj godini ostvaruju pravo na subvenciju prijevoza kao i učenika koji nisu obuhvaćeni navedenom Odlukom jer im je udaljenost od mjesta prebivališta do mjesta školovanja manja od 5 kilometara u razdoblju siječanj – lipanj 2020. godine.

Odluka o subvencioniranju ili refundiranju troškova prijevoza za studente

Isto tako, gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac donijela je Odluku o subvencioniranju ili refundiranju troškova autobusnog prijevoza redovitih i izvanrednih studenata s područja Grada Sinja u razdoblju od 07. siječnja do 24. siječnja 2020. godine i od 02. ožujka do 12. lipnja 2020. godine.

Grad Sinj će osigurati subvencioniranje autobusnog prijevoza na redovitim linijama prijevoznika na relacijama Sinj-Split i Sinj-Knin u visini 100 % iznosa cijena mjesečne vozne karte – studentskog pokaza redovitim studentima s prebivalištem na području Grada Sinja.

Trajanje subvencioniranja odnosi se na razdoblje od 07. siječnja do 24. siječnja 2020. godine i od 02. ožujka do 12. lipnja 2020. godine za sve dane u kojima se odvija redovna nastava prema službenim kalendarima nastave Sveučilišta u Splitu i Veleučilišta u Kninu u 2020. godini.

Više informacija se nalazi OVDJE.

Komentari