HD obrve

Piše
Kristina Jelić

svibnja 12, 2015

Ujutro se probudite i obrve se nisu izbrisale, umijete se i one stoje još uvijek na mjestu, veselje. U čemu je tajna? 

Što su HD obrve?

HD (High Definition) obrve su izniman i jedinstven tretman za savršeno njegovane i stilizirane obrve. To je najnovija metoda usavršavanja obrva na prirodan način.

Tretman se sastoji od 7 različitih tehnika oblikovanja obrva. Styling tretman uključuje uporabu boje, individualni pristup i izradu savršenih mjera za vaše lice, korištenje voska, upotrebu konca, oblikovanje pincetom te bogatu paletu proizvoda iz HD BROWSa.

Kome je tretman namijenjen?

Tretman je namijenjen ženama i muškarcima koji nisu zadovoljni oblikom, asimetrijom i „neurednim” izgledom svojih obrva.

Cilj HD obrva

Cilj HD obrva je stvoriti odgovarajući oblik obrva za vaše lice u skladu s vašim željama. Za razliku od drugih tretmana za obrve koji se koriste tehnikom „ jedan oblik za svako lice”  HD Brows stilist će prije prvog tretmana procijeniti oblik lica i boje te kreirati vama prilagođene obrve.

Prati se rast obrva, a 99% osoba može imati HD obrve.  Slijedeći program za postizanje željenog oblika preporučuju se i korištenje HD Brows proizvoda za kućnu njegu. Bitno je naglasiti da rezultati ovise o brzini rasta obrva i količini koja će svakim tretmanom biti sve veća. Najbolji rezulati postižu se nakon dva do tri dolaska.

HDobrve

Ono što će vas posebno oduševiti je da su pravilno oblikovane obrve, dakle, u skladu s proporcijama vašeg lica, zapravo prirodan lifting.

Prepustite se stručnom timu i rukama certificiranih HD Brows stylista u LA COULISSE frizerskom salonu & lash baru te ostvarite popuste.

Komentari