Hoomstock – mladi mijenjaju svijet

Piše
Kristina Jelić

Jul 23, 2016

Preostalo je još malo manje od mjesec dana do 11. Hoomstocka, humanitarnog rock festivala kojeg organizira Humska udruga mladih iz Huma na Sutli 19. i 20. kolovoza.

Hoomstock je humanitarni rock festival koji Humska udruga mladih organizira u Humu na Sutli od 2006. godine. Cilj festivala jest promovirati kvalitetnu rock glazbu te jednoga dana izrasti u veliki regionalni događaj.

Od ranije su poznati svi izvođači koji će nastupati na festivalu, a sada se zna i raspored po danima. Tako će u petak 19. kolovoza svirati Majke, Gatuzo, M.O.R.T., Mnogi drugi i Social Blue, dok će u subotu 20.kolovoza stageom zavladati TBF, Kawasaki 3p, Kandžija i Gole žene, Breakdown! i Tight Grips.

Kamp Hoomstock

Ulaznice će od 15. kolovoza do festivala iznositi 70 kuna. U prodaju će biti puštene i jednodnevne karte, a one će se prodavati isključivo na ulazu. Festivalske ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio ili u Zagorju – Krčma Polanović (Zabok), Barrock (Krapina), Pivnica Cantina i Prijatelj (Hum na Sutli).

U sklopu festivala, u suradnji s Hemmensom organiziran je i kamp za posjetitelje. Kamp će biti besplatan za sve s festivalskom kartom, a sve što se treba napraviti je prethodno rezervirati svoje mjesto na mail adresu: sinisa@hoomstock.com.

Detaljnije na facebooku.

Komentari