Hoomstock zagorski Woodstock

Piše
Kristina Jelić

Mar 15, 2016

11. humanitarno-glazbeni festival Hoomstock održat će se 19. i 20. kolovoza na sportskom igralištu OŠ Viktora Kovačića u Humu na Sutli. Dođite i uvjerite se zašto je Hoomstock zagorski Woodstock.

TBF, M.O.R.T. i pobjednik HGF-a Social Blue su nova imena i garancija za loodu zabavu 11. Hoomstock festivala u organizaciji Mladeži Huma na Sutli koji će se pridružiti već ranije najavljenim headlinerima Kandžija i Gole žene, Gatuzo i Breakdown!

TBF su već legende hrvatske glazbene scene koji iza sebe imaju pregršt odličnih albuma i nastupa diljem države i regije. Njihov posljednji album Danas sutra izdan je prošlo ljeto, a uz neke pjesme s tog albuma, očekuju vas i mnogi stari hitovi.

M.O.R.T. je bend iz Sinja koji je u kratko vrijeme postigao velike rezultate. Njihov prvijenac Odjel za žešće proglašen je u mnogim medijima kao najbolji rock album u 2014. godini, a tijekom ove godine trebali bi dobiti i nastavak u vidu novog albuma, što zajedno čini vrlo dobru kombinaciju za predstavljanje na Hoomstocku.

Ove godine jedna novost na festivalu je suradnja s demo festivalom HGF, jer će kao jedna od nagrada za pobjednika HGF-a biti nastup na Hoomstocku.

Na festivalu će nastupiti i jedan slovenski bend kao dio projekta Rock ob Sotli/Rock na Sutli kojeg su pokrenule prijateljske udruge mladih iz Huma na Sutli i Bistrice ob Sotli.

Požurite po karte (Entrio) jer možete ugrabiti ulaznice do 1. travnja po cijeni od samo 30 kuna za oba dana.

Detaljnija na facebooku.

Komentari