Humanitarna akcija “Fashion & Compassion”

Piše
Petra Haleš

svibnja 07, 2018

Klub Rotaract Zagreb Kaptol, Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu organiziraju u četvrtak 10. svibnja u 20 sati 2. humanitarnu akciju pod nazivom Fashion & Compassion u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Riječ je o dobrotvornoj modnoj reviji koja je na svom prvijencu prošle godine polučila izniman uspjeh i interes. Ove sezone na pisti svoje modele će prikazati uspješni hrvatski mladi dizajneri s diplomom koji već broje domaće i svjetske uspjehe: Loreta Gudelj, Morana Krklec, Marija Kulušić, Lora Holjevac i Andrea Kurtić – Chaims i Matea Jukić – Croatica.

Sva sredstva prikupljena od ulaznica biti će donirana humanitarnoj udruzi Nova budućnost. Udruga se brine o djeci i maloljetnicima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a ovim putem pomaže se daljnjem opremanju njihovih prostorija i osiguravanjem potrepština za njihove štićenike.

Na prošlogodišnjoj akciji prikupljeno je više od 20 tisuća kuna.

Ulaznice po cijeni od 150 kuna (počasni gosti) ili 80 kuna (studenti) možete nabaviti prijavom putem online aplikacije ovdje.

Komentari