Humanitarni božićni party KSFPZG-a

Piše
Lorena Sikavica

Dec 12, 2018

Stopalus nemirus kolokvijarum – medicinsko stanje općepoznato studentskoj populaciji u periodu kolokvija i ispitnih rokova. Uzrok sindroma je pretjerano grijanje stolice u svrhu učenja.

Nakon postizanja određene temperature, tijelo se zavarava te misli da se nalazi na plesnom podiju u uzavrelom okružju srodnom noćnim klubovima. U anticipaciji plesnog ritma, sindrom se manifestira repetiranim i nervoznim pokretima stopala. Nepravovremeno liječenje može dovesti do dugotrajnih posljedica poput gubitka osjeta glazbenog okusa te atrofije plesnih cipela.

Dragi studenti, sa obzirom za vaše zdravlje, Klub studenata Fakulteta političkih znanosti i Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti vas pozivaju na ovogodišnji Humanitarni božićni party koji će se održati 14. prosinca. Mjesto zbivanja će biti u Domu zdravlja Spunk, a audio terapija će biti pod vodstvom stručnih dr med DJeva Radio Studenta.

Dom zdravlja se pobrinuo da vam troškovi zaboravljanja kolokvija budu pristupačni, dok će DJevi terapiju provoditi kroz jugofunk/funk/disco škole medicine, među ostalim.

Uputnice možete kupiti od petka u prostorima KSFPZG-a i Fakulteta političkih znanosti po cijeni od 10 kn te na sam dan događaja po 15 kn. Sve novčane donacije su namijenjene dječjem odjelu onkologije u Klaićevoj bolnici, stoga nadamo se vidjet vas u što većem broju!

Facebook event

Komentari