HUP Zagreb zapošljava studente

Piše
Petra Haleš

Jun 16, 2017

HUP-ZAGREB d.d. hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam danas je jedna od vodećih turističkih kompanija u Republici Hrvatskoj. Ukoliko ste u potrazi za studentskim poslom javite se na oglas.

HUP-ZAGREB d.d., za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam je tvrtka osnovana 1948. godine. te je do danas postala vodeća tvrtka u sektoru turizma i hotelijerstva, kako u Zagrebu i diljem Hrvatske.

U suradnji s Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc./Marriott International, trenutno najvećoj hotelijerskoj kompaniji na svijetu, HUP – ZAGREB d.d. kontinuirano potiče inovacije te prati svjetske standarde.

Izvrsnost kao osnovni kriterij je jedan od razloga zašto je ova tvrtka jedna od vodećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, čiji su hoteli središte političkih, gospodarskih i sportskih događaja, te su drugi dom mnogim svjetskim političkim vođama, poslovnim stručnjacima u različitim sektorima i međunarodnim zvijezdama.

U Zagrebu u hotelima The Westin Zagreb i Sheraton Zagreb Hotel, hoteli International i Panorama Zagreb, Hotel Jadran i hotel Zagreb u Zagrebu, HUP- ZAGREB d.d. nudi smještaj u 1300 soba i apartmana.

Ukoliko još niste pronašli adekvatan studentski posao možda se u ovom oglasu pronađete:

SOBARICA – HOTEL PANORAMA

 • opis radnog mjesta: čišćenje i pospremanje dodijeljenih gostinjskih soba, kupaonica, hodnika i ostalih hotelskih prostora/površina; izršavanje poslova čišćenja i pospremanja u skladu sa standardima hotela
 • posebna znanja i vještine: pedantnost i temeljitost u čišćenju; poželjno je razumijevanje engleskog jezika zbog mogućeg kontakta sa stranim gostima
 • mjesto rada: Zagreb, Hotel Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9.
 • radno vrijeme: 8 dati dnevno (5-6 dana u tjednu – ovisno o dogovoru sa studentom)
 • period rada: lipanj, srpanj, kolovoz i rujan
 • cijena sata: 25kn/sat

1

POMOĆNI KONOBAR U HOTELU

 • opis radnog mjesta: prijam gostiju na doručak, priprema i serviranje restoranskih sala te banketnih prostora, pomoćni poslovi posluživanja na doručku i ručku, pomoćni poslovi posluživanja na banketima, pomoćni poslovi posluživanja na svečanostima, posluživanje gostiju u sobama (room service)
 • mjesto rada: Zagreb, hoteli: Sheraton Hotel Zagreb, The Westin Zagreb, hotel International, hotel Panorama
 • radno vrijeme: hoteli aktivno rade 7 dana u tjednu 24 sata dnevno. Rad je organiziran u 3 smjene po 8 sati. Radno vrijeme i broj dana rada u tjednu dogovara se u skladu s mogućnostima studenta (od 2-6 dana u tjednu ovisno o studentu)
 • period rada: tijekom cijele godine ovisno o mogućnosti studenta
 • cijena sata: 25kn/sat; noćni rad iz 22h – 32kn/sat

2

Prijava: Prijaviti se možete isključivo putem e-maila na e-mail adresu hrvoje.njegovec@hup-zagreb.hr. U prijavi je potrebno navesti za koje radno mjesto se prijavljujete, obvezno navest kontakt telefon, priložiti CV i kratku molbu s 2-3 rečenice zašto ste zainteresirani za navedeni posao.

Komentari