Iskoristi ljeto i u mjesec dana završi cijelu jezičnu razinu!

Piše
Petra Haleš

svibnja 14, 2021

Ljeto nam je skoro tu! Vrijeme je godišnjih odmora i stjecanja novih iskustava. Vrijeme je dužih dana i sunčanog vremena. Što sa slobodnim vremenom na raspolaganju?

Predlažemo ti da upišeš ljetne dvotjedne ili četverotjedne tečajeve.

Ekipa iz Intellecte pripremila je ljetne tečajeve baš za tebe! Bilo da ti se sviđa muzikalnost španjolskog i francuskog ili ti je potrebno znanje engleskog i njemačkog za posao ili si više za norveški jezik, Intellecta ima tečaj za tebe!

Zašto? Tečajevi stranih jezika idealno su mjesto za upoznati ljude slične sebi. Osim toga, učenje stranih jezika pripremit će te za studij, obogatit će ti CV za budući posao i približiti ti druge kulture.

Naša je preporuka da ovo ljeto provedeš na drugačiji način te slobodno vrijeme iskoristiš za sebe. Iskoristi ga na pametan način i posveti se učenju stranih jezika!:)

Kako izgleda nastava na ljetnim tečajevima?

Ti biraš želiš li dvotjedni ili četverotjedni tečaj! Ljetni četverotjedni tečaj prilika je za završiti cijelu jezičnu razinu u tom roku. U četiri tjedna nastave uključeno je 50 sati u učionici i 50 sati u Intellectinoj virtualnoj učionici, čiji sadržaj možeš rješavati i nakon što tečaj završi. Nakon što uspješno položiš ispit, čeka te tvoja jezična diploma!

Svi Intellectini jezični kurikulumi usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (ZEROJ-em). To znači da je njihova jezična diploma usklađena s hrvatskim i europskim standardima.

Dvotjedni ljetni tečaj prilika je da u 2 tjedna završiš jedan jezični stupanj. Nakon ovog tečaja ne dobiješ jezičnu diplomu, već potvrdu o pohađanju tečaja. Nastava se održava kroz dva tjedna i u nju je uključeno 25 sati nastave i 25 sati online sadržaja u Intellectinoj virtualnoj učionici.

Da ponovimo, ljetni tečajevi u Intellecti prilika su za učinkovito i brzo učenje stranih jezika! Na njima možeš završiti jedan jezični stupanj (primjerice A1.1) ili čak cijelu jezičnu razinu (primjerice A2)! Da, dobro ste čuli! Cijela razina u samo 4 tjedna!:)

Zvuči zanimljivo? Prijavi se ovdje!

1

A kada se održava nastava?

Nastava se održava u 6 ciklusa. Prva tura tečajeva kreće u lipnju, druga tura u srpnju, a treća u rujnu!

1. ciklus: 7.6.-18.6.

2. ciklus: 21.6.-2.7.

3. ciklus: 5.7-18.7.

4. ciklus: 19.7.-30.7.

5. ciklus: 23.8.-3.9.

6. ciklus: 6.9.-17.9.

Jedan intenzivni tečaj uključuje jedan ciklus, a superintenzivni dva ciklusa. Nastava se za vrijeme ciklusa održava svakim radnim danom.

Nastavu možeš pohađati odakle god želiš! Što znači da možeš učiti otkud želiš, u pidžami iz kreveta, u badiću s plaže ili iz vinskih podruma! 😉

Ako živiš i radiš u inozemstvu, a želiš pohađati ljetni tečaj, i to možeš! U Intellecti se nastava održava i online, a za nju ti je potreban laptop, dobra internetska veza i ništa više! Zvuči idealno, zar ne?

Ako pak želiš upisati tečaj, ali imaš već neko predznanje i ne znaš koja si razina, riješi besplatan online test i ekipa iz Intellecte smjestit će te u tečaj koji u potpunosti odgovara tvojim potrebama i željama.

Upise u ljetne tečajeve su otvorili, javi im se i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme u Intellectinim malim grupama (do 8 polaznika)!

Za ostale informacije o njihovim ljetnim tečajevima pročitaj članak!

Želiš li na vrijeme saznati o svim pogodnostima i novostima iz Intellectine radionice, prijavi se na njihov newsletter. A za sve ostalo prati ih i na Facebooku i Instagramu.

Foto: Pixabay

Komentari