Isprobali smo rumenila za vas

Piše
Kristina Jelić

svibnja 27, 2015

Rumenilo na licu treba izgledati što prirodnije. Potrebno je odabrati pravu nijansu prema boji tena. 

Prirodni izgled teško je postići ako niste izabrali pravu nijansu. Rumenilo u šminkanju neka bude vaša točka na i.

Rumenilo nanosite na jagodice. Postoji mali trik: nasmiješite se i gdje su jagodice najizraženije nanesite rumenilo.

Svijetla put

  • Svijetla put ne trpi tamne boje i zemljane tonove koji mogu djelovati kao žućkaste mrlje na licu. Osobe sa svijetlom puti neka odaberu rumenila koja u sebi sadrže narančaste i ružičaste podtonove. Stoga birajte rumenila ružičastih i koraljnih nijansi. Preporuka: Essence silky touch – cijena 22.90 kuna.

Maslinasta put

  • Tamna put odnosno maslinasta koža ima zlatni podton. Vama su dopušteni bronzeri koji će vašoj koži podariti osunčan look tako da birajte rumenila sa zlatnim tonom. Dobar izbor su i crvene nijanse, a trebali biste izbjegavati hladna ružičasta rumenila. Preporuka: Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder – cijena 33.90 kuna.
Vaš kist za rumenilo neka bude okrugao, velik i mekan. Tako ćete njime lakše kliziti po licu i ujednačiti rumenilo na obrazima.

Da ne bi besciljno lutali i istraživali gdje i koja rumenila kupiti, mi smo to obavili umjesto vas. Izabrali smo top pet kvalitetnih rumenila do 50 kuna.

1. H&M Make me blush – cijena, 29,90 kn

Nježna i topla ružičasta nijansa sa šljokicama kojih nema puno. Na licu djeluje vrlo prirodno lako se blenda, a uz pristupačnu cijenu to mu je svakako plus.

hmprod

2. Essence soo blush cream to powder – cijena 22.90 kuna

Ovo je kremasto rumenilo koje nije previše pigmentirano, stoga vam olakšava nanošenje. Možete imati potpunu kontrolu nad intenzitetom rumenila.

pinkaš

3. Avon Antique rose – cijena na upit

Dosta pigmentirano rumenilo koje može trajati satima. Na obrazima djeluje vrlo prirodno i pogodan je za svakodnevnu upotrebu.

1142571

4. Manhattan Manhattan Powder Rouge – cijena 49,90 kuna

Svilenkasta i meka struktura savršeno se stapa s kožom, a ovisno o dobu dana ili prigodi može se postići svjež ili dramatičan look. Sadrži i vitamin E.

5. Catrice Multi Color Blush – cijena 33,90 kuna

Kaleidoskopski usklađene nijanse za svjež i prirodan izgled u samo nekoliko poteza četkicom.

catrice

Svaki vizašist će vam reći da su rumenila najjjači komad šminke koji  mora biti nezaobilazna stanica na vašem licu. On će svakom licu neovisno o boji kože, tena ili puti podariti svježinu, dramatiku ili samo ono nešto.

Izvor: Ljepota.ba

Komentari