Kad narasteš želiš biti PR-ovac?

Piše
Petra Haleš

svibnja 24, 2021

Predavanje u obliku razgovora s Anom Tkalac Verčič za sve one koji jesu ili tek žele postati dio odnosa s javnošću.

Udruga PublikaR, studentska udruga specijalizirana za odnose s javnošću i društvene medije, organizira interaktivno predavanje s prof. dr. sc. Anom Tkalac Verčič.

Predstavljanje knjige dio je projekta PR Book Club i provest će se putem online predavanja pod nazivom Kad narastem, želim biti PR-ovac. Predavanje će se održati u četvrtak, 27. svibnja u 18 sati i svatko se može prijaviti ovdje.

Koncipirano je kao razgovor između autorice i svih zainteresiranih za PR koje će u prvom dijelu usmjeravati voditeljica programa s pitanjima koja su mnogima na pameti.

U drugom dijelu predavanja, tko želi imat će priliku postaviti pitanje i iz prve ruke saznati o tajnama dobrog PR-a, savjetima iz iskustva rada u struci, a i o odnosu teorije i prakse.

2

Knjiga Odnosi s javnošću jedna je od prvih hrvatskih knjiga koja objedinjuje praktično i teorijsko znanje o odnosima s javnošću kroz 15 različitih poglavlja. Definiranje PR-a, njegovo funkcioniranje u organizacijskoj strukturi i vrednovanje samo su neke od tema koje će predavanje približiti svim zainteresiranima. Uz interaktivno predavanje prof. dr. sc. Ane Tkalac Verčič, na našim Instagram, Facebook, LinkedIn i YouTube profilima objavljivat će se i razni zabavno-edukativni sadržaji za sve zainteresirane, dok je za one koje žele znati više dostupna i pretplata na newsletter.

“Iznimno nam je drago da nas je prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič podržala u projektu. Njena knjiga “Odnosi s javnošću” savršen je uvod u ovu, danas sve važniju, temu. Budući da je ovo PublikaRov prvi projekt, željeli smo početi s edukativnim, ali zanimljivim sadržajem, a vjerujemo da smo upravo to i napravili te da ćemo tako i nastaviti”, izjavio je voditelj projekta PR Book Cluba, Bruno De Zan.

Prema podacima Europske komisije, 63% hrvatskih studenata u godinu dana pročita manje od tri knjige, a kao glavni razlog navode manjak vremena, što ovaj projekt čini još relevantnijim za širu zajednicu.

Cilj PR Book Cluba je potaknuti mlade na čitanje, ali ih i informirati na jednostavan i kreativan način putem društvenih mreža, što su i prepoznale Knjižnice grada Zagreba te podržale udrugu u provedbi projekta. Više o PR Book Clubu saznajte na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a za dodatno objašnjenje pogledajte video.

Komentari