Kako do ulaznica za SP u Rusiji i koja im je cijena?

Piše
Vedran Mikulić

Nov 15, 2017

Fifa je s prodajom ulaznica za nadolazeće Svjetsko prvenstvo krenula već 14. rujna ove godine, a karte se mogu nabaviti na internetskoj stranici  FIFA.com/tickets .

Navijači će uz ulaznice za pojedinačne utakmice moći kupiti i pakete za utakmice određene reprezentacije ili za utakmice u određenom gradu.

Karte se prodaju u dvije faze, pri čemu su obje podijeljenje na dva dijela. Prvi dio prve fazepočeo je 14. rujna te je završio 12. listopada. Tijekom ovog dijela prodaje, nije bilo bitno kad je zahtjev predan, već su svi zahtjevi za ulaznicama imali istu šansu za uspjeh. Rezultati prodaje bit će objavljeni do 16. studenog.

Drugi dio prve faze počinje 16. studenog, a završava 28. studenog. Tijekom ovog dijela prodaje ulaznica, iste će biti prodavane po principu – tko prvi, njegovo.

Druga faza počinje nakon ždrijeba skupina Svjetskog prventsva, s nasumičnim odabirom dobitka ulaznica, baš kao u prvom dijelu prve faze. Prvi dio druge faze traje od 5. prosinca do 31. siječnja.

Drugi dio druge faze počinje 13. ožujka te traje do 3. travnja, a karte će se dijeliti po istom principu kao i u drugom dijelu prve faze – tko prvi, dobija ulaznice.

Najavljena je i prodaja određenog kontingenta karata u zadnji čas , od 18. travnja do 15. srpnja – zadnjeg dana SP-a.

Koliko koštaju karte za Svjetsko prvenstvo?

Ulaznice za pojedinačne utakmice podijeljenje su četiri kategorije s cijenama prikazanim ispod. Ulaznice prve kategorije dostupne su samo ruskim državljanima.

1

Većina ulaznica bit će prodana u pretprodaji putem interneta, ali dio neprodanih ulaznica moći će se kupiti i na licu mjesta tijekom prvenstva.

Svi navijači koji će putovati u Rusiju moraju podnijeti zahtjev za FAN ID, besplatni službeni identifikacijski dokument koji zahtijevaju ruske vlasti. FAN ID uključuje pogodnosti kao što je bezvizni ulazak u Rusku Federaciju, kao i besplatnu upotrebu javnog prijevoza na dan utakmice.

                                                                                                                                                                           

           Izvor: goal.com

Komentari