Kako Zakonu privlačenja učiti djecu

Piše
x-ica tim

Dec 02, 2019

Drage moje i dragi moji, naučili smo da engleska riječ vortex znači vrtlog koji se nalazi u drugoj paralelnoj realnosti.

Da bih vam ovo što zornije pojasnila, zamolila sam vas da zamislite tu paralelnu realnost kao mjesto u kojem se nalaze vaši voljeni koji su otišli s ovog svijeta. Ili, recimo, kao mjesto gdje žive anđeli. Dakle, iako su i jedni i drugi tu, vi ih ipak ne možete vidjeti budući su oni nefizička bića, za razliku od vas koji ste još uvijek fizička. A, upravo se u toj dimenziji ili stvarnosti nalazi vortex.

Vjerujem da ste percipirali i činjenicu, da biti u vortexu znači biti radostan i sretan. A, biti radostan i sretan je jedini cilj naše duše i sve što u životu istinski želimo. Također smo naučili da vortexa nema bez želja! A, želje se u nama rađaju već u ranom djetinjstvu!

Svatko od nas je došao na svijet sa znanjem istinskih mudraca koji znaju tko su i kako djeluju premise Zakon privlačenja jer su najbliža Izvoru. Dovoljno je samo promatrati kako djeca uspijevaju dobiti sve što požele koristeći maštu (vizualizaciju) ili kako instiktivno poštuju tako vrijedno životno pravilo da je u životu važnije biti u miru negoli u pravu. Međutim, nerijetko ih upravo izjave roditelja znaju udaljiti od istine.

Zvuči li vam ovo poznato:

„Ne možeš dobiti sve što želiš! … Nećeš moći! … Misliš li da novac pada s drveća? …  A ne, ne, za to se treba mukotrpno potruditi! … Ne možeš i ovce i novce! … Jedno zlo ne dolazi samo! … Predobro je da bi bilo istinito !“.

I, kada s vremenom uđu u pubertet, djeca naprosto zaborave tko su!? Sada se, ako ste roditelj, zasigurno pitate, možete li svome djetetu u ovoj mogućoj životnoj situaciji ipak pomoći! Možete, naravno!

Naime, ako želite da se vaše dijete prisjeti da je kreator vlastite realnosti, najbolji je način za to vaš vlastiti primjer. Jednom smo moja kći Ani i ja zajedno iskreirale jednu zanimljivu situaciju. U liftu naše zgrade, u kojoj tri mjeseca nije bilo svjetla, odlučile smo, po tko zna koji puta, testirati Zakon privlačenja i metodu pričajte novu priču.

Naime, prigodom ulaska u lift, mi smo glumile da ima svjetla i svaki bi puta radosno govorile: „Vaau, popravili su svjetlo!“ Gledale smo se u ogledalu kao da zaista ima svjetla i ludo se zabavljale. Znale smo i vjerovale da je potrebno osjećati se upravo onako kako želimo da bude. I, nakon sedam dana u liftu je zaista bilo svjetla! Lijepa je spoznaja da je Ani tada shvatila da je ovo bila i njezina kreacija.

Evo, još jednog primjera kako sam je podsjećala tko je ona zaista: Kada je Ani bila mala, željela je medvjedića dobrog srca s dugom na trbuhu. No, ja sam joj već tada govorila: „Neće ga mama kupiti, nego se uvjeri u Zakon privlačenja tako što ćeš zamišljati da ga već imaš i držiš u rukama. Kako bi se recimo, osjećala da ga dobiješ? Pokušaj stvoriti u sebi osjećaj sreće, kao da je medvjedić već tvoj. Prije spavanja zamisli da ga grliš i spavaš pored njega!“ Nakon nekoliko dana Ani je, vjerovali ili ne, od susjede dobila na dar – medvjedića dobrog srca s dugom na trbuhu.

Ili, recimo sjećam se kako se Ani jako rastužila kada ju je razrednica premjestila na drugo mjesto u razredu, na kojem više nije sjedila sa svojom najboljom prijateljicom. Tada sam joj pomogla sljedećim savjetom: „Ani, tuga je znak da nisi u vortexu. U vortexu opet sjediš sa svojom prijateljicom. Zato budi sretna, budi vesela, osjećaj se kao da opet sjediš s njom. Naprosto, moraš stvoriti osjećaj kao da s njom sjediš, pa će tako i biti, vjeruj mi!” I, poslušala me. Nije prošlo niti tjedan dana, a učiteljica je iz samo njoj znanih razloga opet vratila Ani da sjedi sa svojom najboljom prijateljicom.

Zakon privlačenja slobodno testirajte i vi, kako bi se uvjerili u njegovu učinkovitost. I, vi i vaša djeca!!! Tada će vaša vjera postati znanje. To također podrazumijeva da morate dopustiti svojoj djeci da se što više smiju kao bi bila u vortexu u kojem će radosni i sretni privlačiti ono što žele. I, niti slučajno ih nemojte uvjeravati da moraju biti ozbiljna.

Pustite ih da budu ono što jesu. Jednostavno, dopustite svojoj djeci da budu djeca! Vi ih pak, morate učiti vlastitim primjerom imajući stalno na umu da vas te male glavice više gledaju, a manje slušaju! Jer, vaša djela govore tko ste. I, zato, budite i vi ono što želite da vaše dijete nauči.

I, za kraj današnje kolumne sačuvala sam ovu misao: od učenja djece Zakonu privlačenja važnije je potruditi se da ih od njega ne odučiteAko ih vi ne odučite od toga, nećete ih morati ponovno niti učiti. Ona će učiti vas! Čitamo se za tjedan dana, a do tada vam želim da svi koje volite zajedno s vama budu radosni i sretni!

Voli vas vaša Ana.

Novi FlixBus kodovi samo za studente

 

Komentari