Untitled

Kako započeti karijeru kao IT konzultant

Piše
Lorena Sikavica

Oct 14, 2019

Netokracija i mStart u suradnji sa KSET-om, udrugom DUMP i FERIT-om organiziraju meetupe o tome kako započeti karijeru kao IT konzultant.

Studenti informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) moći će prisustvovati meetupima 16. listopada u Zagrebu, 23. listopada u Osijeku i 5. studenoga u Splitu.

U svakom gradu možete očekivati predavanja i razgovore s vodećim ljudima u industriji tech konzultantstva, poput Krešimira Ležaića, podpredsjednika IT odjela Mercatora i Joze Džakule, direktora IT odjela u Konzumu. Uvod u svijet konzultantstva napravit će konzultant i osnivač Netokracije, Ivan Brezak Brkan, koji će objasniti tko se sve bavi konzultantstvom i zašto je to nova IT karijera, dok će vam predavači i stručnjaci iz mStarta dati stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant.

Besplatno se može prijaviti putem prijavne forme.

Izvor: cpsrk.foi.hr

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.