Kakva je anti-age njega najbolja za vašu dob

Piše
Petra Haleš

Jul 25, 2019

Pa zbog čega Francuskinje hrle u ljekarne po svoje omiljene prirodne anti-age kreme i serume?

Odgovor je vrlo jednostavan. Zato jer prirodno besprijekorna koža predstavlja must ne samo žena Francuske već i žena cijelog svijeta, a snaga učinkovitosti što prirodnijih proizvoda i užitak njege oduševljava svaku ljubiteljicu prirodne kozmetike koja traga za savršenom anti-age njegom i prirodnom ljepotom.

Prekrasna koža je i nama nadohvat ruke, važno je samo odabrati one proizvode koji odgovaraju našim godinama i tipu kože

Istina je da što prije počnemo njegovati kožu protiv starenja, to bolje.
Suprotno uvriježenom mišljenju, štete od sunca na koži zapravo se događaju tijekom našeg djetinjstva i mladosti, a posljedični znakovi se mogu početi pokazivati već u ranim dvadesetima.

No, to ne znači da naša koža zahtijeva potpunu anti-age rutinu već od mlađih godina, naša koža ima različite potrebe u različitim razdobljima života.

U dvadesetima i tridesetima…

Iako je možda prerano početi razmišljati o svakodnevnoj uporabi kreme protiv bora, preventivna njega kože je nevjerojatno važna.

Antioksidativni kompleks, kao što onaj cvijeta Jasmina, koji se bori protiv slobodnih radikala koji je glavni faktor odgovoran za starenje kože, izvrstan je odabir, posebno ako živimo ubrzanim tempom života i u urbanim gradskim sredinama.

Svakako se moramo brinuti i o regeneraciji zdravih stanica kože i to koristeći hranjiva sredstva za čišćenje, esenciju ili tonik, hidratantnu kremu, njegu oko očiju te masku po potrebi. Bit ćete zahvalni sami sebi u godinama koje dolaze.

Unatoč tome što se ozbiljniji znakovi starenja počinju javljati kasnije u životu, u našim dvadesetima, posebno tridesetima, koža može početi gubiti sjaj i blistavost te biti sklona dehidraciji.

Počinju se pojavljivati i prve bore prvenstveno kao posljedica nedovoljnog sna i onečišćenja iz okoliša.

U tom slučaju sastojci poput hijalurosnke kiseline i detoks kompleksa vrlo su učinkoviti.

Boosteri – za dnevnu i noćnu njegu – pružit će koži optimalnu hidrataciju i blistavost, napuniti stanice kože optimalnim razinama energije, dok će noću pomoći koži da se potpuno obnovi detoksicirajući je od staničnog otpada nakupljenog tijekom dana.

Formule boostera koji se nude na tržištu su prilagođene svim tipovima kože, pa i svim životnim razdobljima.

Više na: wish.hr

Komentari