Untitled

Karijeriranje 2021

Piše
Petra Haleš

Jan 26, 2021

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) organizira i poziva na Simpozij ciklusa Karijeriranje 2021!

Prvi u nizu događaja je Simpozij „Što stoji iza diplome: Planiranje i upravljanje karijerom temeljenom na kompetencijama“ koje će održati prof. dr. Andreje Bubić iz Centra za savjetovanje studenata Filozofskog fakulteta u Splitu. Simpozij će se održati 28. siječnja 2021. od 10:00 sati putem platforme Zoom.

Karijerni savjetnici CPSRK-a pridružit će se ovogodišnjem ciklusu Karijeriranja kroz radionicu “Inovativne metode povezivanja s poslodavcima – razvoj kompetencija za tržište rada” kojoj je cilj upoznati sve sudionike s inovativnim metodama uspostave suradnje s poslodavcima te ključnim oblicima aktivnosti koje se mogu koristiti u tom procesu. Sudionici radionice će biti upoznati s primjerima dobre prakse u povezivanju s poslodavcima i razvoju kompetencija studenata za tržište rada, a poseban naglasak bit će stavljen na razmjenu iskustva i ideja sudionika. Nakon radionice sudionici će moći razviti plan za uspostavu i razvoj vlastitih aktivnosti s poslodavcima.

Za sudjelovanje prijavite do 27. siječnja do 10 h ovdje.

Svi prijavljeni sudionici zaprimit će Zoom poveznicu dan prije Simpozija putem koje će se moći uključiti u skup.

Foto: Pixabay

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.