Kontrast – što je i čemu služi

Piše
x-ica tim

Oct 20, 2019

Naučili smo da je vortex vrtlog koji se nalazi u drugoj paralelnoj realnosti u kojoj se nalaze sve naše želje koje smo jednom odaslali.

Sve. Od prve minute našeg rođenja. A, hoće li nam stići željeno ili neželjeno govore nam naše emocije, jer sve što želimo, želimo samo iz jednog jedinog razloga: želimo biti sretni i radosni.

Biti u vortexu znači biti radostan. Biti sretan! A, to je jedini i istinski cilj naše duše. No, ne očekujte da ćete uvijek biti u vortexu! Naime, kada bi uvijek bili u vortexu takvo bi stanje zaustavilo ekspanziju. A, za kreiranje je potreban KONTRAST!

Osoba koja kaže da želi sve vrijeme biti u vortexu u isto je vrijeme izjavila da se odriče kreiranja. A, to naprosto, nije moguće! Kontrast čine one situacije ili događaji koje mi nazivamo jednostavno, lošima. Mi označavamo situacije kao loše ili dobre i tako ih doživljavamo. No, kada zaista spoznate što je kontrast, pomirit ćete se s njim, čak ćete ga i zavoljeti. I, znat ćete da loše ne postoji!

Došli smo na ovaj svijet znajući da ćemo doživljavati kontraste.

Ponekad je potrebno doživjeti ono što ne želimo da bismo spoznali što želimo. Nismo željeli doći u ovaj život i odmah pronaći savršenog partnera, imati obilje ili savršeno zdravlje. Znali smo da bi to umanjilo veličinu kreiranja i spriječilo nas da spoznamo tko smo. Kako bismo se inače uspjeli prisjetiti da smo kreatori vlastitih stvarnosti ako nam je sve servirano kao na pladnju?

Ovdje smo da shvatimo tko smo i kako svemir funkcionira. U tome nam pomaže kontrast. Kontrast je naš najveći dar. Kontrast je pokazatelj da smo kreatori. Kontrast je dio kreiranja. U trenutku kontrasta naša se želja odašilje, a naše nefizičko ja ekspandira. Da ne postoji kontrast, ne bi bilo niti ekspanzije. Shvaćate li uopće važnost kontrasta? Zašto onda ne volimo kontrast?

KONTRAST ne volimo iz dvaju razloga. Prvo, dosad nismo znali što je točno kontrast. Drugo, ostajemo fokusirani na kontrast umjesto da fokus usmjerimo na vortex i kreaciju, koja je proizišla iz kontrasta.

Na primjer:

  1. Dobijete otkaz na poslu. To je kontrast. No, istog je trenutka u vaš vortex otišla želja za boljim poslom. Vaše je nefizičko ja na vibracijskoj razini odmah počelo raditi taj novi posao. A, vi? Vi ostanete fokusirani na otkaz. Pričate svima o tome, potvrđujete kako posla nema, žalite se na situaciju, brinete i slično. Dakle, fokusirali ste se na kontrast. Kada zaista osvijestite čemu je kontrast služio, zahvalit ćete se na njemu, dizati svoju vibraciju, biti u vortexu i uskoro ćete u realnosti svjedočiti svom novom poslu.
  1. Partner vas ostavi. To je kontrast. Istoga trenutka u vaš vortex odlazi želja za novim partnerom. Vaše je nefizičko ja na vibracijskoj razini odmah započelo prekrasnu novu vezu. A, gdje ste vi? Vi ste fokusirani na kontrast. Tugujete, plačete i ljutite se. Svakodnevno potvrđujete da ste sami i iznova kreirate samoću u svojoj realnosti.
  1. Suočite se s nekom dijagnozom. I, to je kontrast. Istoga trenutka u vaš vortex odlazi želja za zdravljem. Vaše je nefizičko ja istoga trenutka zdravo na vibracijskoj razini. A, gdje ste vi? Vi ste fokusirani na kontrast, točnije, na dijagnozu. Uplašeni ste, googlate o bolesti, pričate svima kako ste bolesni i brinete što će biti s vama. Svakodnevno potvrđujete postojanje bolesti i iznova kreirate bolest u svojoj realnosti. Isto pravilo vrijedi za sve životne situacije.

Fokus vam je na kontrastu, na neželjenom! I, umjesto da vam posluži za kreiranje nečeg boljeg, to neželjeno ostaje kao stalna situacija u vašem životu. Zato je važno shvatiti čemu služi kontrast. Doživite  ga kao dio kreiranja. U ovome će vam pomoći i spoznaja što su emocije. A, jesu li emocije ono što ste do sada vjerovali da jesu, saznat ćete u novoj kolumni za tjedan dana!

Do tada vas ljubi vaša, Ana!

FlixBus kodovi – listopad

Komentari