Kuzma & Shaka Zulu na Sveučilišnoj brucošijadi

Piše
Lorena Sikavica

Oct 10, 2019

Kuzma & Shaka Zulu, Kach the DJ i Avoid B2B Monks – resident DJ-i kluba Opera – pridružuju se dosad najavljenim izvođačima Sveučilišne brucošijade.

Brojnu će studentsku publiku zabavljati u zagrebačkom Studentskom centru 26. listopada 2019., a uz TBF, Mineu i DJ-a Sashu Brthezza čine kompletan lineup 6. izdanja.

Splitski rap-reaggae-dance-italo disco dvojac Kuzma & Shaka Zulu osnovan je 1993. godine, a svojim duhovitim, vedrim i često ironičnim stihovima koji odišu originalnošću i spontanošću i danas udovoljava glazbenim zahtjevima mlađe populacije. Dokaz je tome baza fanova koja ne propušta nijedan njegov nastup, a u SC-u ih je dosad bilo već nekoliko – kako na prethodnim izdanjima Sveučilišne brucošijade tako i na SCool Festu koji se na istoj lokaciji održava krajem svake akademske godine.

Oduševljenje činjenicom da će ponovno uživo slušati hitove kao što su Lito ide mala, Retardi sa fejsa, Di ćemo večeras, Majstori sa mora, Puknuta ekipa i drugi studenti nimalo ne kriju.

Volim posebnu atmosferu kojom su obilježena sva zabavna događanja u Studentskom centru, još od svojih prvih studentskih dana, od prve Sveučilišne brucošijade. Premda sam sad već na diplomskom studiju, ni ovu Brucošijadu zasigurno neću propustiti. A Kuzma & Shaka Zulu dodatno me zovu – znala sam da ni ovo izdanje neće proći bez njih, pa postali su zaštitno lice događaja. Jedva čekam! – istaknula je studentica Josipa.

Podsjetimo, Sveučilišnu brucošijadu tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa SC-om. Od ove godine u organizaciji udružuje snage sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

Komentari