LEAP Summit 2018

Piše
Lorena Sikavica

Feb 13, 2018

Treći po redu LEAP Summit održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnom centru na čak 5 pozornica.

Okupit će više od 70 vrhunskih predavača i posjetitelje iz 30 zemalja svijeta. Konferencija je ove godine besplatna za sudjelovanje – zato nemojte čekati! Pročitajte inspirativne priče nekih od ovogodišnjih predavača i prijavite se za sudjelovanje na LEAP Summit internetskoj stranici. Prijave su otvorene do 1. ožujka.

LEAP Summit središte multidisciplinarnih tema

Fokus konferencije stavljen je na multidisciplinarne teme koje su vezane uz IT, digitalno poslovanje i digitalni marketing, poduzetništvo, inspiraciju te moderne trendove i tehnologije. Tijekom tri dana konferencije predavanja će održati i brojni hrvatski te međunarodni predavači, među kojima se ističu Kamran Elahain, suosnivač Global Catalyst Partnersa, Emil Tedeschi, direktor Atlantic grupe; Bella Funck, direktorica Hyper Islanda, Alejtin Berisha, osnivač mreže poslovnih anđela na Kosovu kao i Pascal Condamine, startup evangelist za crowdfunding platformu Indiegogo.

Poslovni networking i FLEAP out party

Uz bogat program, na konferenciji za mlade održat će se i networking u obliku predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovnog networkinga s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer konferencije rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno pokroviteljstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Komentari