Letu Štuke u Velikom pogonu Tvornice kulture

Piše
Petra Haleš

Oct 30, 2018

Omiljeni sarajevski bend Letu Štuke najavljuje veliku koncertnu promociju svog nadolazećeg novog, četvrtog albuma koja će održati u subotu, 17. studenog u Velikom pogonu Tvornice kulture!

Nakon rasprodanog koncerta u Vintageu krajem 2017. godine gdje su prethodile tri godine koncertnog zatišja, Letu Štuke se u 2018. vraćaju u velikom stilu! U listopadu najavljuju svoj dugoočekivani studijski album koji je već uspješno najavljen s prva dva singla ‘Bože zdravlja‘ i Supermarket

Svi ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rukopisa Dine Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće tekstopisce regije, u Tvornici kulture 17. studenog doći će na svoje. Uz nove pjesme publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove, poetski snažne ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge. Opće je poznata činjenica da Štuke vole Zagreb i Zagreb voli Štuke pa je tako sigurno da vas tada očekuje prava koncertna poslastica! 

Ulaznice za koncert kreću u prodaju danas po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 65 kuna u ograničenom kontingentu do isteka zaliha ili do 1.9.2018., a dostupne su na Ticketshop.hr i na prodajnim mjestima Ticketshopa, Rockmarcku, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu.

Komentari