Ljetne prakse – Otvorene prijave za tvrtke

Piše
Lorena Sikavica

Apr 24, 2017

Centar karijera FER-a raspisao je natječaj za Program ljetnih praksi FER-a u ovoj akademskoj godini.

Svrha programa je studentima svih profila diplomskog studija pružiti stjecanje praktičnog iskustva, znanja i vještina kroz rad u poduzećima, čime ostvaruju izravan dodir s industrijskim radnim okruženjem. Poslodavcima ljetne prakse omogućavaju kontakt s mladim, proaktivnim inženjerkama i inženjerima, koji su vam spremni pomoći u rješavanju svakodnevnih problema i tako primijeniti znanja stečena za vrijeme studija. Dosadašnja praksa pokazala je da velik broj studenata ostane u kontaktu s poslodavcem i nakon završetka prakse pa je ovo odlična prilika za pronalazak budućih zaposlenika.

Prijave za poduzeća otvorene su od 6. travnja do 19. svibnja, a mogućnost sudjelovanja imaju sve tvrtke registrirane u Republici Hrvatskoj. Po završetku prijava za poduzeća, slijede prijave zainteresiranih studenata, od 20. do 28. svibnja, a zatim, od 29. svibnja do 24. lipnja, prvi krug odabira pozicija i kandidata. U razdoblju provedbi praksi, od 1. srpnja do kraja akademske godine, studenti će provesti 3 do 6 tjedana kod odabranog poslodavca. Program je trenutno rezerviran za studente prve godine diplomskog studija te je sudjelovanje dobrovoljno.

Zainteresirani studenti i poduzeća mogu se prijaviti putem informacijskog sustava dostupnog na internetskim stranicama FER-a.

Za više informacije posjetite www.fer.unizg.hr/prakse ili se javite na prakse@fer.hr.

Komentari