Nutricionist Nenad Bratković uskoro na našem portalu

Piše
x-ica tim

Sep 01, 2018

Uskoro na našem portalu x-ica.com počinje stalna rubrika magistra nutricionizma Nenada Bratkovića. 

NA NAŠEM PORTALU uskoro počinjemo s objavljivanjem stalne rubrike magistra nutricionizma Nenada Bratkovića, sveučilišnog magistra fitofarmacije i dijetoterapije, osnivača i voditelja nutricionističkog savjetovališta NutriKlinika, te direktora tvrtke NutriConsult d.o.o.

Drage studentice i studenti, vjerujemo da dijelimo zajedničko mišljenje da je jedan od najtraženijih pojmova na internetskim tražilicama pojam: ‘prehrana’. Iako nam se čini da o tome sve znamo, prava je istina da o zdravom načinu prehrane znamo jako malo. Mogući se uzrok ove teze dobrim dijelom krije u činjenici da su se proteklih nekoliko godina, u nutricionizmu dogodile mnoge revolucionarne promjene i to brže nego ikada ranije. Budući da taj trend, po mišljenju najvećih autoriteta prehrane raste iz dana u dan, za očekivati je da će briga o prehrani postati potreba svakog čovjeka, a ne pomodarstvo.

30727414_710611592396533_3213832136771502080_o

Magistar nutricionizma Nenad Bratković, kojemu znanost o prehrani, nije samo profesija, već i način života, uskoro će vas na našem portalu educirati:

  • kako se kloniti pogrešnih poruka o prehrani i nutricionizmu
  • kako pripremati zdrave i ukusne, a ne nužno skupe obroke
  • kako uz malo truda i vremena posvećenog razumijevanju zdrave prehrane bolje učiti za ispite, te kako spriječiti zdravstvene smetnje, živjeti kvalitetnije i mentalno spremnije vodeći se dobro znanom uzrečicom u koju su u davnim vremenima vjerovali i stari  Latini:  “MENS sana in corpore sano”!  “U zdravom tijelu, zdrav duh”!

7b_za_medije

Komentari