Mains osiguranje po mjeri studenata

Piše
Petra Haleš

Jun 15, 2021

Kraj akademske godine sve je bliže i toliko željeni odmor je na vidiku. Polako planiramo svoj odmor, izabiremo destinaciju, rezerviramo karte i smještaj, a razmišljate li o osiguranju? 

Korona kriza polako se smiruje, život se postupno vraća u normalu, kraj akademske godine samo što nije, možemo početi planirati toliko željeni odmor.

Studentski budžet je vrlo ograničen i moramo paziti na svaku kunu, dok s druge strane neke stvari u životu ne smijemo zanemariti. Jedna od njih je osiguranje.

Na tržištu je bezbroj osiguravajućih kuća koje nude svoje proizvode, ali sve je to otprilike isto, i cijene i lepeza proizvoda, bez atraktivnih pogodnosti…

U toj “šumi” osiguravajućih kuća prepoznali smo Mains osiguranje koje nudi razna osiguranja i to uz popuste. Popusti su za članove x-ica Cashbacka.

Evo o čemu se radi…

S obzirom da Mains osiguranje surađuje s više osiguravajućih kuća, samim tim u ponudi imaju različite pogodnosti za članove:

a) 5% Cashback + 2,5 Shopping Poen (obvezno Auto osiguranje ukoliko se ugovori u AS ili Sava osiguranja.

b) 3% Cashback + 2,5 Shopping Poen (ostale vrste osiguranja i Auto osiguranje kod ostalih osiguravajućih kuća).

c) uz to imaju i Shopping deal ponude za sve članove koji imaju skupljene Shopping Poene tako da ti članovi plaćaju 10% manje osiguranje (odnosi se na osiguranja privatne imovine (kuća, stan, stvari u kući) i auto osiguranje kod već pomenutih AS ili Sava osiguranja).

people-2591874_1920

Pored auto osiguranja studentima i mladima potrebito je dopunsko zdravstveno osiguranje koje je vrlo povoljno za osobe od 18 do 39 godina (45kn mjesečno).

Upravo zbog nadolazećih praznika i putovanja, razmislite o putnom zdravstvenom osiguranju. Ovo osiguranje neće nešto posebno poremetiti vaš budžet, a može itekako biti od koristi.

Da rezimiramo, pored povoljnih cijena daju i Cashback pogodnosti. U toj kombinaciji sigurno su najpovoljniji u Hrvatskoj.

Na već povoljnu cijenu uz Shopping deal dobije se još 10% popusta.

Također, uz novac vrijeme je danas vrlo bitan resurs.

Ukoliko se odlučite za bilo koju vrstu osiguranja preko Mains osiguranja ne morate trošiti vrijeme obilazeći poslovnice za ponudama, već u hodu preko kontakt obrasca na njihovoj web stranici možete zatražiti ponudu.

Ponudu zatražite ovdje.

U vrlo kratkom roku ljubazni djelatnici Mains osiguranja će vas kontaktirati, a i vi njih možete kontaktirati na tel. 099-682-3001 ili na mail adresu: mains.osiguranje@gmail.com.

Nakon prihvaćanja ponude, procedura je vrlo jednostavna: dobit će te podatke za uplatu ili link za digitalno plaćanje, a nakon što uplatite potrebit iznos, na mail vam stiže polica osiguranja i sva ostala popratna dokumentacija.

Ako ste član x-ica Cashbacka sve odradite kao i ostale kupovine preko računala ili aplikacije i vaše će se pogodnosti evidentirati odmah nakon uplate.

Ukoliko se još niste registrirali u x-ica Cashback loyalty program, to možete učiniti potpuno besplatno u svega par klikova ovdje.

Ugodne praznike i bezbrižno ljeto želi vam ekipa portala x-ica.com i djelatnici Mains osiguranja.

Foto: Pixabay

Komentari