Make up noviteti – jesen u meni i na meni

Piše
Kristina Jelić

Oct 28, 2016

Ove jeseni poigrajte se nešto tamnijim nijansama na kapcima, usnama i noktima. Donosimo vam popis IT make up zakona za ovu sezonu.

Jesen je prekrasno godišnje doba koje ima svoje čari, a jesenske boje i nijanse lako možete prenijeti i na svoje lice. Uz neutralan ili čisti prirodan ten, nanesite na svoje lice tamnije i intenzivnije nijanse i stvorite efektan kontrast.

Smokey eyes u boji

Ove sezone zadimljene kapke, umjesto sivim i crnim bojama, zamijenite vrlo efektnim varijantama u maslinastozelenoj, tamno plavoj ili boji starog zlata. Slijedite pravilo i koristite svijetlo bazno sjenilo (naneseno na cijeli kapak) a prilikom sjenčanja koristite tri nijanse te glavne boje.

makeup-make-up-artist-make-up-large

Naglašene obrve

Zadnjih par sezona, ponovno se vratio naglasak na obrve koje moraju biti vidljive, simetrične, pune i vrlo precizno iscrtane. Na tržištu postoje sjenila za njih, maskare ili olovke. Vi samo odaberite ono s čime najbolje baratate. U pravilu obrve ne bi trebale biti puno tamnije od vaše kose, ali u ovoj sezoni i to je dozvoljeno.

woman-1677558_1920

Tamni ruževi

Ako ga pravilno nanesete, što znači na čiste, pilingirane i balzamom nahranjene usne, tamni ruž može izgledati efektno i na tanjim usnicama. Olovkom za usne će vam biti od velike pomoći, a mora biti što sličnija nijansi ruža.

pexels-photo-59657

Neutralno rumenilo

Univerzalna nijansa rumenila koja pristaje gotovo svim tonovima kože i bojama kose je boja breskve. Nanesite g na vrhove jagodica, a za dodatan efekt na rumenilo možete utapkati i malo ruža za usne.

make-up-1276361_1920

Nokti boje patliđana

Ove jeseni vaši nokti mogu biti tamniji, u bojama od ljubičaste, bordo, tamno crvene pa do crne. Za ove boje predlažemo malo kraću dužinu noktiju.

pexels-photo-66370

Komentari