Međunarodni sajam mobilnosti 2018. Razmijeni se!

Piše
Lorena Sikavica

Jan 10, 2018

Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u četvrtak 18. siječnja 2018. od 10 do 14 sati organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018Razmijeni se!

Program događanja obuhvaća edukativna i interesantna predavanja te razgovore i predstavljanje preko 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak. Sve to organiziramo uz zanimljive goste, naše bivše studente Tomislava Perka i Luku Bulića.

Događanje će se odvijati na tri lokacije na EFZG-u:

  • U Kongresnoj dvorani od 10 do 11:30 sati gdje će Ured za međunarodnu suradnju predstaviti  ERASMUS+ i druge vrste stipendija, a Tomislav Perko  bivši student i poznati globtrotter će vam približiti putovanja iz različitih perspektiva.
  • U Kefi od 12 do 13:30 sati će se održati ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, bivšim studentom koji će porazgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama. Naravno, sve to na informativan i zabavan način… 🙂
  • U predvorju Kongresne dvorane i u Chillin’ zoni od 10 do 14 sati odvijat će se EFZG International Mobility Fair: bit će postavljeni štandovi po zemljama s promotivnim materijalima partnerskih institucija i EFZG studentima prezenterima, gdje ćete moći upoznati kolege koji su bili u tim zemljama na razmjeni i saznati iz prve ruke bitne informacije. Sudjelovat će i Sveučilište u Zagrebu sa svojim bilateralnim stipendijama!

Prijavite se na ovoj poveznici i potvrdite svoj dolazak!
Pozivamo vas i da pratite event na Facebooku gdje će se objavljivati najnovije informacije!

Komentari