Menart otvorio svoja vrata studentima

Piše
x-ica tim

Sep 06, 2018

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, dragi poslovni partneri članovi x-ica Gold kluba, u „obitelji x-ice“ od danas je i MENART!!!

Danas je svečano potpisan ugovor o suradnji portala x-ica.com i izdavačke kuće MENART.

Spoznaja da je „obitelj“ portala xice dobila još jednog izuzetno atraktivnog partnera zasigurno će obradovati sve naše studentice i studente koji koriste našu člansku karticu lojalnosti.

Tko je MENART?

MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine koja se tijekom proteklih godina razvila u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji. MENART djeluje u diskografiji, izdavaštvu, distribuciji, odnosima s javnošću, promociji, digitalnoj prodaji, bookingu stranih i domaćih izvođača, menadžmentu domaćih izvođača, koncertnoj produkciji itd. MENART je i službeni zastupnik jedne od vodećih diskografskih major kuća u svijetu – Sony Music Entertainment za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedonija, Kosovo i Albaniju.

Iz bogatog glazbenog kataloga, teško je izdvojiti samo nekoliko imena, ali svakako treba istaknuti neke zvijezde koje su godinama vjerne Sony Musicu kao što su: Leonard Cohen, Bruce Springsteen, AC/DC, Bob Dylan, Beyonce, 2CELLOS

Uz Sony Music Entertainment, kao jedan od najvećih svjetskih diskografskih majora, MENART zastupa i niz izvođača nezavisnih izdavačkih kuća (Cat Music, ToCo International, Playground i Orchard) te njihove singlove distribuira u radijski eter.

Kao najveći distributer digitalne glazbe u Hrvatskoj, bilo da se radi o cjelovitim albumima, singlovima ili EP-evima, MENART posjeduje KATALOG s preko 2000 izdanja (broj je svakim danom sve veći), koji je dostupan na čak 243 teritorija u svijetu, te se nalazi na svim najbitnijim internet dućanima i streaming servisima kao što su: iTunes, Amazon, Spotify, Rdio, Deezer, YouTube, Google Play Music

Uz djelatnosti iz područja diskografije, MENART 2014. godine započinje suradnju s vodećim kompanijama filmske industrije kao licencni partner i distributer za home entertainment izdanja, te postaje ekskluzivni zastupnik za DVD, BluRay i BluRay 3D izdanja Major kompanija Warner Brothers, The Walt Disney Company i 20th Century Fox za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

Slijedom spomenute suradnje na policama MENARTA možete pronaći neke od najznačajnijih filmskih hitova koji su nastali tijekom proteklih godina, kao i najnovijih naslova u filmskoj industriji.

21 godinu postojanja u Hrvatskoj, MENART je proslavio i otvaranjem svoje multimedijalne knjižare u Avenue Mallu u Zagrebu u kojoj na jednom mjestu možete naći i sve najnovije književne naslove objavljene na hrvatskom jeziku, najbolji izbor stranih knjiga, glazbenih izdanja na CD-u, vinilu, najširi izbor filmskih naslova na DVD-u i BluRayu, stripove, mnoštvo dječjih brandova te bogat darovni program.

Za sve članove našeg portala xica.com kao i članove xica.com Gold kluba MENART je pripremio 15% popusta na određena izdanja knjiga.

Popis naslova i cijene (na iskazane cijene iz popisa odobrava se 15% popusta) možete vidjeti ovdje.

Photo galerija (6 slika)

Nakon ove akcije koja traje do 30.09.2018. očekuju vas novi popusti i nova iznenađenja koja je MENART pripremio samo za vas, naše članove.

Za kupovinu s popustom u multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu u Zagrebu potrebno je samo imati našu xica karticu. Ukoliko još niste registrirani član našega portala, ne brinite, to možete obaviti potpuno besplatno ovdje!

Komentari