Mladi u volonterskom kampu u Velikom Žitniku

Piše
Petra Haleš

Feb 26, 2020

Još nekoliko slobodnih mjesta ostalo je na dvotjednom volonterskom kampu Let’s grow together u Velikom Žitniku u Lici.

Kamp će voditi Hrvatska škola Outward Bound u razdoblju od 16. do 29. ožujka 2020., u suradnji s Europskim snagama solidarnosti. Sudjelovat će 15 mladih u dobi od 18 do 30 godina iz pet europskih zemalja: Hrvatske, Italije, Latvije, Litve i Rumunjske.

Volonteri će boraviti u edukacijskom centru Hrvatske škole Outward  Bound. U prvom tjednu bit će uključeni u akcije ručnog rada i obrade drva te uređivanje edukacijskog centra. U drugom tjednu fokus će biti na doprinos lokalnoj zajednici i sudjelovanju u ekološkim radionicama recikliranja te akcijom čišćenja obližnje planinarske staze. Cijeli kamp bit će zaokružen izradom filma kroz video-radionicu.

asd

Osim stjecanja vrijednih praktičnih vještina, sudionici će biti uronjeni u život u prirodi u međunarodnom okruženju te će kroz zabavne i interaktivne metode neformalnog učenja koje provodi Hrvatska škola Outward Bound imati priliku povezati se s mladima diljem Europe.

Sudionicima će smještaj, hrana i putni troškovi biti osigurani. Preostalo je još nekoliko mjesta za sudjelovanje tako da nemoj gubiti vrijeme i prijavi se! Sve o prijavi možeš pročitati na infoletter-u, a dodatne informacije možeš zatražiti na adresi e-pošte office@outwardbound.hr.

Hrvatska škola Outward Bound član je međunarodne mreže Outward Bound International koja se bavi organizacijom eksperimentalnih programa u prirodi s fokusom na učenje. Glavni cilj organizacije je provođenje inovativnih programa u prirodi za mlade, s naglaskom na one slabijeg imovinskog stanja.

Komentari