Pripremi se za Monsters Ball u Harteri

Piše
Kristina Jelić

Oct 10, 2016

Bliži se najmračnija noć u godini, pa riječka Hartera priprema Bal Čudovišta, odnosno Monsters  Ball, koji će se održati 29. listopada. 

Najveći Halloween Party u Hrvatskoj ove godine upriličit će posebno izdanje i prizvati sve ljubitelje mračnog i mističnog da se zabave na ovoj jedinstvenoj večeri. No, ovog puta na potpuno novoj lokaciji.

halloween-3

Poznati riječki Halloween Party, koji se do sada održavao u Palachu, seli u prostore bivše tvornice papira Hartera. Na dva floora organizator i gospodar ceremonije Kralj Zla i njegovi mali podanici iz Udruge The Hauntlings kao i svake godine održat će mnoštvo zabavnog programa i nagradnih igara poput Najbolje Maske, Kola Nesreće, izbora za Kraljicu Vriske i mnogih drugih. Pod ovogodišnjom temom Bal Čudovišta (Monsters Ball) posjetitelji će zaplesati u najmračniju noć i otjerati zle duhove te tako prizvati zimu.

halloween4

Face Paint štand

Za one koji se ne stignu zamaskirati, bit će postavljen specijalni Face Paint štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u pravo čudovište iz najgorih noćnih mora. Svakako zavirite na štand i ne budite luzer bez maske. 🙂

Ulaz na događaj je kao i svake godine prigodnih 13 kuna, a posjetitelje će dočekati posebno dekorirana Hartera, mračnija nego ikad do sada.

Vrata Hartere se otvaraju u 21 sati.

Photo galerija (4 slika)

Detaljnije na Facebooku.

Komentari