Motovun Film Festival u potrazi za volonterima!

Piše
Petra Haleš

svibnja 10, 2019

Entuzijastični, vrijedni, veseli i punoljetni filmoljupci mogu postati volonteri Motovun Film Festivala ako do 20. lipnja ispune festivalsku prijavnicu.

Motovun Film Festival je u potrazi za šezdeset volontera koji će se za otprilike sedamdeset dana popeti na istarsko brdo filmova. Volonteri su duša i srce, svježa krv festivala.  U sedam dana, koliko traje njihov angažman, oni festivalu daju entuzijazam, energiju, strast i predanost – a za uzvrat dobivaju nezamjenjivo iskustvo sudjelovanja u produkciji velikog i zahtjevnog događanja i pet najzabavnijih dana i noći. Fleksibilni i pouzdani pojedinci stariji od 18 godina koji su spremni podijeliti s Motovun FF-om svoju energiju, volju i vrijeme mogu se  prijaviti za volontiranje na ovom linku.

https://motovunfilmfestival.com/volontiraj-na-motovun-film-festivalu-2019/

Prijavnice se primaju do 20. lipnja, a festival se održava od  23. do 27 srpnja.

Motovun Film Festival i ove godine sprema raznolik filmski program uz obilje prestižnih gostiju sa svih strana svijeta. S posebnim ponosom ističemo da je Motovun ove godine stepenica prema najprestižnijoj europskoj nagradi – MFF je festival-partner Europskih filmskih nagrada (EFA) i najbolji kratki film našeg programa ulazi na spisak filmova koji će konkurirati za „europskog Oscara”. Također, za mlade filmaše i studente umjetničkih škola i ove ćemo godine organizirati KAMPUS MOTOVUN, s nekoliko praktičnih radionica i predavanjima iskusnih profesionalaca i eminentnih filmskih autora (prijave kreću uskoro, pratite na motovunfilmfestival.com).

No, to nije sve – 22. svibnja Motovun Film Festival gostuje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu – prilika da se uživo čuje sve o filmskom programu, besplatnom kampu, jeftinijim ulaznicama i drugim mogućnostima koje festival sprema mladoj i znatiželjnoj publici.

Komentari