Na FOI-ju započela Erasmus kampanja za studente

Piše
Petra Haleš

Jan 08, 2020

Početkom nove kalendarske godine Sveučilište u Zagrebu će raspisati natječaj za odlazak na Erasmus+ studijski boravak (tzv. razmjenu) u ak. godini 2020./21. s ciljem motiviranja što većeg broja studenata FOI-ja na ovaj životni iskorak.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja pokrenuo je informativnu i promotivnu kampanju.   Pozivamo studente da prate kampanju, jer važno je imati pravu informaciju u pravom trenutku.

Erasmus kampanja FOI-ja pod nazivom (EX)CHANGE YOUR LIFE WITH ERASMUS započela je postavljanjem informativnih panoa na 3 lokacije (FOI 1, prizemlje i 2. kat te FOI 2 – prizemlje). Tiskani su leci (za ekonomiste i informatičare) koji se mogu pronaći posvuda po zgradama FOI-ja. Osim toga kampanja će se većinom odvijati na društvenim mrežama, Facebook i Instagram profilu FOI International, a sadržavat će sljedeće:

•    Informativne grafike o svim partnerskim sveučilištištima (gotovo svaki dan po jedno sveučilište)
•    Nekoliko promo videa
•    Informacije o procesu prijave
•    Druge zanimljive stvari

Kampanju ćemo zaokružiti Erasmus+ info danom koji će se održati 23. siječnja 2020. u 14 sati, a moguće i jednim international partijem.

Pozivamo sve studente FOI-ja da nas prate i saznaju što više o mogućnostima koja ima pruža program mobilnosti Erasmus+. Erasmus iskustvo je neponovljivo i neprocjenjivo životno iskustvo, a moguće je samo tijekom studija!

Više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari