Na praksu s AIESEC-om

Piše
Lorena Sikavica

Nov 27, 2017

Zimski i ljetni praznici svakim danom su sve bliže, a ti još uvijek ne znaš kako ih što bolje iskoristiti? Tražiš nešto novo? Tražiš izazov? E, pa izazivamo te da odeš na praksu s AIESEC-om!

Ako želiš upoznati nove kulture, steći međunarodna prijateljstva, a pritom raditi na projektu i probuditi lidera u sebi, i sve to uz osiguran smještaj i hranu, onda otiđi na AIESEC praksu i neka ti to bude najbolje iskustvo u životu!

Pitaš se kako?
Dođi na Filozofski fakultet u Zagrebu u dvoranu A102 i saznaj sve što ti je potrebno za odlazak na praksu i ostvarenje nezaboravnog iskustva!

A kako ne bi imala/o opravdanje za svoj nedolazak, AIESEC se pobrinuo da ti osigura dva termina u kojima ćeš imati priliku čuti sve o spomenutim praksama i o iskustvima praktikanata koji su već isprobali ovu avanturu! Odaberi jedan od sljedećih termina i dovedi sa sobom sve svoje prijatelje koji su jednako motivirani kao i ti:

1. termin: 27.11.2017. u 11 sati
2. termin: 30.11.2017. u 17 sati

Ovim putem posebno pozivamo i sve studente FFZG-a, kao i sve one koji su odlučni ostvariti nezaboravnih 6 tjedana u stranoj zemlji!

Ulaz je besplatan.

Također, prijavi se na neki projekt do 1.12. i ostvari BLACK FRIDAY popust! Za projekte u Ukrajini, Italiji, Turskoj i Slovačkoj ostvari -50%, a na sve druge -25%!

Komentari