Ne propustite Tjedan švicarskog obrazovanja

Piše
Ana Leko

Jan 13, 2017

Tjedan švicarskog obrazovanja svima zainteresiranima predstavit će jezične centre, srednje škole i partnerska sveučilišta te sve ostale informacije o obrazovanju u Švicarskoj.

Tjedan švicarskog obrazovanja održat će se od 16. do 20. siječnja u Integralovom uredu u Zagrebu kada će svi zainteresirani moći dobiti informacije o Integralovim švicarskim partnerskim jezičnim centrima za strane jezike, srednjim školama i partnerskim sveučilištima. Svaki radni dan od 9 do 17 sati naše savjetnice će se sastati sa svim zainteresiranim roditeljima i djecom te pružiti sve informacije o partnerskim obrazovnim institucijama u Švicarskoj. Svi posjetitelji će moći dobiti personalizirane preporuke prema dobi njihove djece, razini znanja stranog jezika i onoga što iz zanima.

Roditelji djece od 5 do 18 godina će dobiti odgovore na najčešća pitanja koja se postavljaju Integralovim savjetnicama, počevši od onog Zašto Švicarska?.

Sa svojih četiri službena jezika, prekrasnom prirodom te činjenicom da je jedna od najsigurnijih zemalja, ova je alpska zemlja najtraženija obrazovna destinacija svjetske elite. A ako se pitate je li ovo mjesto za vaše dijete, najbolje bi bilo da prvo pohađa neki od brojnih jezičnih tečajeva. U današnje vrijeme sve više djece iskorištava ljetne školske praznike kako bi radili neke zabavne i poučne aktivnosti ili sudjelovali na projektima. Upravo zato, dva ili tri tjedna jezičnog tečaja savršeni je način kako bi vaše dijete moglo provesti ovogodišnje ljeto jer će u isto vrijeme upoznati kulturu jedne nove zemlje te steći prijatelje iz cijelog svijeta.

Tijekom Tjedna švicarskog obrazovanja neki od najboljih švicarskih centara za jezične tečajeve će ponuditi svim zainteresiranima 20% popusta na jezične tečajeve koje održavaju tijekom ljeta, a koji kombiniraju poduku iz jezika te različite zabavne i edukativne radionice i aktivnosti, a sve prema onome što zanima polaznike. Među jezičnim centrima koji će nuditi hrvatskim polaznicima ekskluzivni popust tijekom Tjedna švicarskog obrazovanja u Intergralu bit će i TASIS internati sa svojim programima za engleski, francuski, njemački i talijanski.

Engleski jezik i nogomet s juniorskom momčadi nogometnog kluba Milan, razvijanje kulinarskog umijeća te modni tečaj samo su mali dio onoga što se nudi u American School TASIS u Luganu za djecu koja žele više znati o tim poljima.

Najbolji fakultet za turistički managment u Švicarskoj – Hotel Institute Montreux, koji je dio grupacije elitnih hotelijerskih fakulteta Swiss Education Group, za ovu je prigodu pripremio dva posebna ljetna tečaja za djecu od 16 godina i stariju koji žele jednoga dana studirati hotelijerski menadžment. Polaznici će u detalje učiti o svijetu kulinarstva i ugostiteljstva tijekom ovog tečaja te će imati priliku biti dio jednog od dva modula – švicarska čokolada i švicarski sir.

Jedna od najstarijih škola u Švicarskoj – Brillantmont u Lausanni – tijekom Tjedna švicarskog obrazovanja ponudit će hrvatskim studentima tečajeve engleskog i francuskog.

Više informacija pronaći na webu.

Tekst: Integral PR

Komentari