NOKIA – Phone Shui

Piše
Sponzorirani članak

Nov 27, 2018

Upoznajte Umjetnost Phone Shui kako je tumači Aapo Hämälänanainen. Čisti Android na Nokia pametnim telefonima potiče način života i telefon bez viška.

HMD Gobal, dom Nokia telefona, svijetu je predstavio novu filozofiju: Umjetnost Phone Shui – satiričnu verziju Feng Shui filozofije koja tumači prednosti življenja bez viška:

život sa svim što vam istinski treba i bez ičega što vam ne treba!

Istraživanje provedeno u Hrvatskoj nam pokazuje da su i naši ljudi spremni za prihvaćanje ove filozofije: 32% ispitanika smatra kako imaju previše aplikacija na svojem telefonu. Isti postotak 32% ispitanika smatra kako im je život previše komplicirani i voljeli bi ga pojednostaviti.

Slučajnost?

Aapo Hämälänanainen minimalistički guru i blogerska zvijezda misli da nije!

Budući da čak 67% ispitanika tvrdi da ih kod telefona najviše frustrira situacija kada im iscuri baterija, smatramo da će biti oduševljeni činjenicom da Nokia pametni telefoni s ažurnim i uvijek najnovijim Androidom optimiziraju korištenje baterije, a čista verzija Androida nema u sebi nepotrebnih aplikacija koje rade u pozadini.

1-3

Phone Shui mantra je u srži novih Nokia pametnih telefona koji dolaze s Androidom kakav je Google htio: čistim!

Novi portfelj Nokia telefona  utjelovljuje sve što propovijeda Umjetnost Phone Shuia.

Evo nekoliko stvari na koje biste trebali paziti ako želite prihvatiti Phone Shui način življenja:

  1. Mnogi pametni telefoni dolaze s već postavljenim aplikacijama koje zauzimaju bitnu memoriju.

Nokia pametni telefoni dolaze bez nepotrebnog bloatwarea.

  1. Poruke, fotografije i video zapisi zauzimaju puno memorije, stvaraju nered i usporavaju vaš mobitel. Redovito ažurirajte svoj uređaj i brišite stare podatke kako biste na mobitelu imali stvari koje vam trebaju, odnosno, bez onih koji vam ne trebaju.
  1. Nadogradnje za operativni sustav se redovno objavljuju, no da li ih uvijek instalirate?

Korištenje zastarjelog operativnog sustava znači da vaš uređaj ne radi na najboljoj mogućoj razini  pa su mogući i sigurnosni problemi. Nokia jamči redovna mjesečna ažuriranja i radi s operaterima kako     bi osigurala sigurnu isporuku svih mobilnih sadržaja.

Komentari