Novi album elektroničkog rap dua Playground Hustle

Piše
Petra Haleš

Dec 17, 2019

Djevojke iz elektroničkog rap dua Playground Hustle s novim albumom „Igle“, zabadaju u naše slušne kanale tvrdi bas i beat, čvrste rime te catchy pjevne melodije. Album predstavlja odmak od prijašnjeg materijala te nagovještava zreliju fazu dua.

Ovo sigurno nije sastav za koji možete reći da ste slušanjem jedne pjesme poslušali ih sve. Tako album započinje „bengalicama“ koje tjeraju na ples i podsmijehe, da bi nas put odveo preko mračnog storytelinga do završetka u mirnijim, ali i dalje mutnim vodama.

Kroz egzistencijalno nabijene tekstove koji se savršeno isprepliću s Ivoninim nepredvidivim instrumentalima, upoznajemo Megina iskustva s nezadovoljavajućim odnosima, pogled na današnju mladež i društvo, ali i sposobnost da ispriča priču i nacrta sliku.

1234

Kako albumom ne bi odzvanjao samo jedan glas, djevojke su ugostile i lijep broj izvođača pa tako pjesme upotpunjuju genijalni glazbenici: Kandžija, Shot, pavleisdead i Nikola Krgovič. Snimanje, mix i master potpisuje neponovljivi Luka Tralić Shot, a cover je izradila perspektivna mlada ilustratorica Helena Nemec.

Duo možeš izravno podržati na Bandcampu, streamati album ili ga slušati na YouTubeu.

Komentari