Novi studentski dom na Kennedyjevom trgu

Piše
Iva Bucić

Dec 28, 2016

Ako vam do faksa treba tri dana jahanja, imate stanodavca iz pakla ili cimera koji non stop hrče, mogao bi vas zanimati novi privatni studentski dom koji se smjestio na zagrebačkom Kennedyjevom trgu.

Sobe su upola veće, ali i skoro duplo skuplje od soba na Savi – standardnu dvokrevetnu sobu od 17 kvadrata platit ćete 750 kuna. Sanitarni čvor dijelite s cijelim katom, kao i čajnu kuhinju te prostor za odmor. Jednokrevetna soba s vlastitim WC-om mjesečno košta tisuću kuna.  U prizemlju imate učionicu, čitaonicu i knjižnicu te kafić, u siječnju će se otvoriti i mala praonica rublja, a na proljeće restoran.

Za sada mjesta ima za 32 studenata i studentice, no već krajem siječnja illi početkom veljače kapaciteti će se poduplati, pa će na dva kata biti 30 dvokrevetnih i četiri jednokrevetne sobe. Za razliku od SC-ovih studentskih domova, ovdje krov nad glavom mogu potražiti svi studenti. Jedini su uvjeti redovito plaćanje stanarine i poštivanje domskog reda.

Kennedyjevom

Kennedyjevom

Dom se nalazi na adresi Kennedyjev trg 2, u blizinu su Ekonomski i Fakultet prometnih znanosti te Libertas i Visoko učilište Effectus, a pred nosom vam voze tramvaji 1, 9 i 17. Sobe imaju centralno grijanje i wi-fi, a pri useljenju treba platiti i depozit, koji vam se vraća pod uvjetom da ne demolirate sobu. Kapaciteti se pune po principu tko prvi, njegova soba, a sve odgovore možete potražiti na studenti@industrogradnja.hr ili na broju 099 601 5294.

Komentari