O nama

Piše
x-ica tim

Apr 12, 2015

Portal x-ica.com nastao je uz veliki trud i odricanje tima mladih i kreativnih ljudi. Negdje između početne ideje i realizacije projekta, dugotrajno istraživanje internetskog prostora posvećenoga studentima pokazalo je da studenti nemaju sve potrebno u vidu informacija i pogodnosti na jednom mjestu.

X-ica.com je upravo to – portal gdje su sve važne informacije na jednom mjestu, uključujući obrazovanje, financiranje, zabavu, uz raznolike mogućnosti očuvanja skromnog budžeta studenata. Ujedinjavamo mladenački duh i pregledan sustav korisnih studentskih sadržaja te su naši sadržaji i popusti jednako namijenjeni redovnim i izvanrednim studentima.

Tim portala se sastoji od obrazovanih i posvećenih pojedinaca koji su u svakom trenutku na raspolaganju studentima u vidu anonimne ili javne pomoći u realnom vremenu.

Potrudili smo se da od samoga početka postignemo raznolikost sadržaja i njihovu kvalitetu te ćemo svaki dan ustrajati kako bismo studentima pružili informacije i pomoć. U svojoj početnoj fazi, portal trenutačno nudi najviše pogodnosti studentima grada Zagreba, no uz naš rad i studentsku potporu planiramo proširiti naše djelovanje u svaki grad Hrvatske sa studentskom populacijom.

Upravo zato što želimo raditi u skladu s potrebama i željama studenata, nudimo perspektivnim i kvalitetnim pojedincima priliku da sami predlažu, kreiraju i uređuju područja od najvećeg interesa. Oni najkreativniji moći će postati dio našeg tima te će za svoj rad na portalu biti adekvatno nagrađeni. Na nama je da im osiguramo uvjete i iskusne mentore. Studentima koji se pokažu kao odgovorni i stručni u radu na portalu nudi se mogućnost zapošljavanja i napredovanja unutar x-ica.com tima.

Nadamo se da ćete nas prepoznati u moru portala kao prijatelja od mature do diplome te da ćemo se svi skupa svakodnevno razvijati i usavršavati ovaj portal za buduće naraštaje.

Sve sugestije i komentari su izrazito dobrodošli.

 

O nama u medijima

 

Dnevno.hr

Poticaji.info

Soundset

Emisija “Budućnost mladih” – Z1

tportal.hr

Večenji.hr

 

 

Komentari