Untitled

Online predavanje poduzeća Q agency!

Piše
Petra Haleš

Jan 17, 2021

U ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine, od 10:15 sati, u sklopu kolegija Organizacijsko ponašanje, održat će se online pozvano predavanje poduzeća Q agency! 

Q agency jedno je od 20 najboljih IT poduzeća u svijetu, a kroz online predavanje studenti će imati priliku saznati o specifičnostima rada u IT sektoru, specifičnostima rada od kuće, koronakrizi, produktivnosti, motivaciji zaposlenika i komunikaciji u organizaciji!

Poduzeće je 2020. godine osvojilo nagradu Najboljeg poslodavca prema istražiavnju portala MojPosao u srednjoj katergoriji, a na webinaru pridružit će nam se HR Managerica Anja Oppenheim Barešić i HR Specialistica Sara Madjer kako bi održale predavanje na teme iz područja organizacijskog ponašanja.

Online predavanje otvoreno je za sve studente FOI-ja putem Zoom sustava za video konferencije na poveznici!

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.