Livision Optika

Piše
x-ica tim

Apr 08, 2016

Za registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba Livision Optika pripremila je popust na sunčane i dioptrijske naočale te na leće.

Livision Optika mjesto je od povjerenja za vaše oči.

Kroz dosadašnje poslovanje profilirala se u optometrijski centar koji može zadovoljiti sve potrebe klijenata, od provjere vida do izmjere i izrade jedinstvenih progresivnih leća s većim vidnim poljem. U ponudi, koju stalno nadopunjuju novim dioptrijskim okvirima, nude preko 2 500 komada okvira najpoznatijih svjetskih brendova. Ponuda uključuje i vrhunske brendove i modele sunčanih naočala, koji vam pružaju sigurnost od štetnih UV zraka i služe kao vaš novi modni dodatak. Čekaju vas i svi brendovi kontaktnih leća i otopina s hrvatskog tržišta.

Kao vrhunski optički i optometrijski centar, Livision Optika već dugi niz godina uspješno ispunjava sve potrebe i želje kupaca, a stručno osoblje u svakom je trenutku na raspolaganju kupcima za dodatne informacije, preporuke i savjete najboljih rješenja.

Za registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba Livision Optika pripremila je sljedeće pogodnosti i popuste:

20% popusta na sunčane naočale

20% popusta na dioptrijske naočale

10% popusta na leće

Livision Optika nalazi se na dvije adrese u užem centru grada Zagreba, a to su: Ulica grada Vukovara 58A i Medveščak 25.

Livision Optika Web

Facebook

Photo galerija (30 slika)

Komentari