Otvoren Zavod za euroazijska istraživanja

Piše
Mateo Galić

Dec 23, 2020

Zavod je pri Ekononskom fakultetu u Zagreb osnovan još u lipnju, no svečano je otvoren nedavno povodom obilježavanja 100. godišnjice Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Zavod za euroazijska istraživanja djeluje kao platforma na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i služi ponajprije kao početna točka uspostave i potpore međunarodne mobilnosti studenata i nastavnika iz područja Europe i Azije, te okupljanja zainteresiranih nastavnika i suradnika Fakulteta, kao i partnerskih institucija iz Republike Hrvatske, Europe i Azije. Zavod je osnovan 30. lipnja 2020. odlukom Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

zei5-780x470

Povodom obilježavanja 100. godišnjice Ekonomskog fakulteta, u ponedjeljak, 14. prosinca Zavod za euroazijska istraživanja je svečano otvoren. Dekan Fakulteta, prof. dr. sc. Jurica Pavičić otvorio je Zavod, a potom je uslijedila skromna svečanost, u skladu s covid uvjetima.

Otvorenje Zavoda označilo je početak suradnje Ekonomskog fakulteta-Zagreb i institucija iz euroazijskih zemalja, piše universitas-portal.hr.

Komentari